Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο ανοίγοντας οικονομικές υποθέσεις

Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο και οι οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο. Το μυαλό επικεντρώνεται σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα που επανέρχονται από το παρελθόν και μας προβληματίζουν έντονα.

Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Είναι προτιμότερο να εντοπίσουμε λάθη και πιθανές διορθώσεις που πρέπει να πραγματοποιήσουμε. Αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν άδοξα.

Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα προκαλέσουν αναστάτωση στην προσωπική μας ζωή. Σημαντικό είναι να αξιολογήσουμε αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα μπορούν να μας χαρίσουν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Παράλληλα το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την επιθυμία για πραγμάτωση ονείρων που έχουμε εδώ και καιρό. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά επαγγελματικές επιλογές και ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν μπορούμε να προχωρήσουμε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Καθώς αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές για εμάς. Η φιλοδοξία μας θα μας οδηγήσει στην επίτευξη σημαντικών στόχων αρκεί να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας.

Ακόμα το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό αυξάνει την αισιοδοξία και την ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ας προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιλογές που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία εν γένει. Καθώς οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν θα είναι ιδανικές. Το κοντινό περιβάλλον θα μας βοηθήσει να περάσουμε υπέροχα απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και συζητήσεις μαζί τους.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες δίνοντας τα συναισθήματα και τη φαντασία

Η ανάγκη να εκφραστούμε μέσα από την δημιουργία και την τέχνη γίνεται εντονότερη από ποτέ. Γιατί δεν αποκλείεται να στραφούμε σε αντικείμενα που μας βοηθούν να εκφραστούμε άμεσα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Που θα μας βοηθήσουν να ανατρέψουμε τα δεδομένα σε παλαιότερες καταστάσεις. Έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε πρωτότυπες λύσεις που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα πράγματα. Και να απαλλαγούμε από ψυχολογικά βάρη που μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Ξαφνικές οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό βρίσκουν λύση. Και αυτό είναι αρκετό για να μας δώσει σημαντικές ανάσες στον συγκεκριμένο τομέα.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία