Ο Ερμής από τον Ταύρο ευνοεί τα ζώδια της γης και του νερού

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης και του νερού. Έχουμε την ευκαιρία σήμερα να μιλήσουμε με ορθολογισμό και αυτοπεποίθηση. Χωρίς να χάνουμε την συναισθηματική ταύτιση που μας δένει με το περιβάλλον.

Ο Ερμής από τον Ταύρο ευνοεί τα ζώδια της γης και του νερού.

Η τρυφερή διάθεσή μας βγαίνει μέσα από την φαντασία και τη δημιουργικότητα. Επίσης οδηγεί στην πραγματοποίηση κινήσεων και επιλογών που μπορεί να μας ενθουσιάσουν. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια. Αυτό το βλέπουμε στο ταίρι μας με ρομαντισμό και ευχάριστη διάθεση.

Οικονομικά, συζητήσεις για σχέδια και συμφωνίες μπορεί να έχουν αρμονική έκβαση. Καθώς δεν λείπει η ενσυναίσθηση και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε σε βαθύτερο επίπεδο ποια είναι τα σημεία που προκαλούν ικανοποίηση. Αφού δημιουργούν ένα σταθερό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορούμε να θεμελιώσουμε τη ζωή μας. Παλιότερες καταστάσεις μπορούν να κλείσουν απαλλάσσοντάς μας από περιττά βάρη και ψυχολογική αναστάτωση.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι μετά το μεσημέρι στον Υδροχόο

Δίνοντας μας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Ταύρο μπορεί να μας απογοητεύσει. Οφείλουμε να αποφύγουμε σκληρότητα και συντηρητισμό που βλέπουμε απότομα στον φιλικό περίγυρο. Και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις που έχουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό. Την εσωστρέφεια, την ανάγκη να ταξιδέψουμε πνευματικά σε άλλους κόσμους. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός είναι διέξοδοι που προτρέπουν να αποκτήσουμε ψυχολογική ισορροπία. Και να λειτουργήσουμε σε πρακτικό επίπεδο όπου χρειάζεται.

Αργά το βράδυ το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τη Σελήνη μας βοηθά να ξεπεράσουμε ανησυχίες και εκνευρισμό ανεβάζοντας τη διάθεσή μας. Όμορφες στιγμές με το ταίρι μας αφήνουν στο περιθώριο πιθανά προβλήματα. Αλλά και να περάσουμε μοναδικά ανανεώνοντας τη σχέση μας.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία