Ο Άρης περνάει στον Ταύρο και είναι δύσκολο να τηρηθούν οι ισορροπίες

Ο Άρης περνάει στον Ταύρο και το επόμενο χρονικό διάστημα είναι σημαντικό για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Οι ρυθμοί πέφτουν καθώς δίνουμε βάση σε ύλη και συναισθήματα.

Ο Άρης περνάει στον Ταύρο στο ζώδιο της παραδοσιακής αδυναμίας του μπορεί να λειτουργήσει σπασμωδικά. Καθώς η μέγιστη επιθυμία του είναι να περιχαρακώσει και να διαφυλάξει τα κεκτημένα του. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας αδιαφορώντας για τους άλλους.

Παράλληλα συντηρητικές συμπεριφορές και υπερβολές μας χαρακτηρίζουν σε επίπεδο εξόδων. Κάτι που πρέπει να ισορροπήσουμε άμεσα για να μην υπάρξουν εντάσεις. Ας αξιοποιήσουμε την δυναμική που μπορεί να μας δώσει το ζώδιο του ταύρου για να λειτουργήσουμε με ωριμότητα, επιμονή και σταθερότητα σε ζητήματα που μας απασχολούν. Χωρίς να μπούμε σε μία συγκρουσιακή και αδιάλλακτη συμπεριφορά που είναι βέβαιο πως θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και τις σχέσεις μας.

Παράλληλα ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία μέσα στο πεδίο της οικογένειας. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικογενειακά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν άμεσα και θα απαιτήσουν την προσωπική μας προσπάθεια. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση που δείχνουμε θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να εξομαλυνθούν πιθανές κόντρες στο οικείο περιβάλλον. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που θα μας ικανοποιήσουν. Καθώς αγοραπωλησίες και συμφωνίες που αφορούν πιθανή μετακόμιση δεν αποκλείεται να υπάρξουν.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη στον Ταύρο ενισχύει την έμπνευση και την αποφασιστικότητα

Η μέρα είναι ιδανική για να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους σε όλα τα επίπεδα. Και να περάσουμε υπέροχα με τους οικείους μας δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον.

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ενισχύει τις υπερβολές σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυταπάτες και η ανάγκη με εξιδανίκευση με πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές στον χώρο της δουλειάς. Οφείλουμε να μείνουμε μακριά από σημαντικές συζητήσεις. Καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθεί λάθος εντύπωση από τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το βράδυ θα μας δώσει την ευκαιρία να αφουγκραστούμε την διαίσθηση μας. Και παράλληλα να καταλήξουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές για εμάς. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές βελτιώνουν τους όρους σε επαγγελματικό επίπεδο και οδηγούν στην προσωπική μας αναγνώριση.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία