Ντροπή: Ο Sin Boy συμβουλεύει μικρά παιδιά στην Κρήτη να…(video)

Τον λένε Sin Boy, έχει κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς με το τραγούδι “Mama”, το οποίο έχει συγκεντρώσει περίπου 23.000.000 views στο YouTube και δεν υπάρχει πιτσιρίκι για πιτσιρίκι που να μην έχει το συγκεκριμένο… άσμα αποθηκευμένο στο κινητό ή την λίστα των αγαπημένων του τραγουδιών.

Λογικό, λοιπόν, να γίνεται ένας μικρός χαμούλης κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποια συναυλία ή event, γεγονός που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα όταν και κατέβηκε στην Κρήτη για να τραγουδήσει σε ένα φεστιβάλ.

Εκεί, εκατοντάδες κόσμου, στην συντριπτική τους πλειοψηφία πιτσιρίκια, περίμεναν να δουν και να ακούσουν το ίνδαλμά τους. Αυτό που δεν περίμεναν, βέβαια, ήταν να τον ακούσουν να αραδιάζει μερικές μπούρδες τις οποίες ο ίδιος (λανθασμένα) νομίζει ότι ταιριάζουν στο χιπ χοπ πρότυπο.

Το τι συνέβη ακριβώς μπορείτε να το διαβάσετε στο άκρως περιγραφικό ποστάρισμα του κ. Νεκτάριου Καλλιγιάννης, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό την εξής μαρτυρία:

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου