Ντέμης-Παναγοπούλου: Πάσχα έρωτα στην Παιανία!

Παρότι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τις επαφές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα νέα μαθαίνονται. Και κάπως έτσι μάθαμε από πολύ κοντινούς τους ανθρώπους ότι έκαναν Πάσχα μαζί. Στο σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην Παιανία.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει μετακομίσει εκεί από τότε που χώρισε από τη Δέσποινα Βανδή και έφυγε από την κοινή τους εστία. Και εκεί περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του. Σχετικά απομονωμένος και χωρίς να βλέπει πολύ κόσμο, παρά μόνο ελάχιστα άτομα. Ένα από αυτά τα άτομα, τον τελευταίο καιρό είναι και η Κατερίνα Παναγοπούλου. Οι συναντήσεις των δύο τους συνεχίζονται μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους με τις φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα αποκλειστικά το CIAO. Και παρότι οι δύο τους προσπάθησαν να… θολώσουν τα νερά.

Το πολύ διακριτικό Πάσχα

Για τους δύο τους ήταν αυτονόητο ότι θα έκαναν Πάσχα μαζί. Και βέβαια το ασφαλέστερο μέρος για να συμβεί αυτό ήταν το σπίτι του Ντέμη. Όπου θα μπορούσαν να γιορτάσουν όπως ήθελαν, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Μαζί τους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήταν και τρεις πολύ στενοί φίλοι τους. Άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης τους από τους οποίους δεν κινδυνεύουν με «διαρροές». Όλοι μαζί σούβλισαν το παραδοσιακό αρνί και πέρασαν μια πολύ ήσυχη μέρα στην εξοχή.

Απέφυγαν να πάνε στην Ανάσταση. Καθώς ήξεραν ότι εκεί θα υπήρχε πολύς κόσμος και ήταν πολύ πιθανό κάποιος να τους φωτογραφίσει μαζί

Μάλιστα, ο Ντέμης Νοκολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου απέφυγαν να πάνε στην Ανάσταση, καθώς ήξεραν ότι εκεί θα υπήρχε πολύς κόσμος και ήταν πολύ πιθανό κάποιος να τους φωτογραφίσει μαζί. Κάτι το οποίο ούτε ο ποδοσφαιριστής αλλά ούτε και η δημοσιογράφος θέλουν να συμβεί για δεύτερη φορά.

Γι αυτόν το λόγο και δεν κάνουν πλέον καμία δημόσια κοινή εμφάνιση και προτιμούν να περνάνε τον κοινό τους χρόνο. Μόνοι, ή με την παρέα πολύ λίγων φίλων τους, είτε στο σπίτι εκείνου. Είτε σε πάρα πολύ απόμερα και διακριτικά στέκια.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι δύο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά η σχέση τους βρίσκεται ακόμη σε διερευνητικό στάδιο, γι αυτό και προτιμούν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν θα αισθανθούν έτοιμοι, τότε θα κάνουν και τα αποκαλυπτήρια, κάτι που και πάλι αναμένεται να είναι πολύ διακριτικό, όπως και τα πάντα στη ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη…

πηγή: Ciao

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία