Νόνη Ιωαννίδου: «Ξέρω ότι δεν θέλετε να με φέρετε σε δύσκολη θέση να με ρωτήσετε για τα παιδιά»

Μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου παραχώρησε η Νόνη Ιωαννίδου.

Η ηθοποιό, μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για τη συντροφικότητα, τα 12 χρόνια που έζησε εκτός Αθήνας χωρίς ρεύμα και τον λόγο που δεν θέλησε να κάνει παιδιά.

«Γινόμουν ένα με το περιβάλλον που ζούσα κι όταν κατέβαινα στην Αθήνα, γινόμουν αγρίμι. Έφεγγαν τα μάτια μου και δεν υπήρχε αυτή η ωχράδα. Είχα ποντίκια κι ένα σώμα φανταστικό, που δεν γινόταν με προσπάθεια. Ήταν αποτέλεσμα της ζωής μου. Να ακούς την σιωπή. Το χιόνι να πέφτει και να εξαϋλώνεσαι. Πετάς πολύ περιττό κι είσαι κοντά στην ουσία. Αφουγκράζεσαι αλλιώς την ύπαρξή σου και τον Θεό. Εκατομμύρια αστέρια γιατί δεν υπάρχει κάτι να τα κρύψει», είπε αρχικά η Νόνη Ιωαννίδου.

«Πετούσα, ήμουν πλήρης και πολλές φορές δύο 24ωρα άυπνη γιατί φτιάχναμε το σπίτι κι ένιωθα να αιωρούμαι. Δεν πατούσα. Πετούσα. Από την στιγμή που έφυγε εκείνος γαλήνια, όπου κι αν είναι, για να είμαι εδώ υπάρχει κάποιος λόγος. Ο άνθρωπος που σε αγαπά δεν σε μεταμορφώνει, σε πάει εκεί που είσαι.

Σε στηρίζει να ανέβεις κι αυτός ήταν σκάλα, η δροσιά της ψυχής μου, δάσκαλος, σύντροφος κι όταν έκλεισε ο κύκλος του με άφησε να συνεχίσω. Δεν νομίζω ότι μπορώ (σ.σ. να ξαναφτιάξω την ζωή μου). Όταν έχεις ζήσει τόσο δυνατά και με έναν τέτοιο άντρα, σύντροφο, δεν…» είπε αρχικά η Μόνη Ιωαννίδου για την ζωή μακριά από την Αθήνα με τον σύντροφό της», πρόσθεσε η Νόνη Ιωαννίδου.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά, αναφέροντας: «Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση γιατί ξέρω ότι δεν θέλετε να με φέρετε σε δύσκολη θέση να με ρωτήσετε ίσως για τα παιδιά. Παιδιά μου και χωρίς καμία υπερβολή είναι τα αδέλφια μου, όλα τα παιδιά του κόσμου. Όπως θα έτρεχα για τα δικά μου παιδιά, τρέχω και για τους ανθρώπους που με χρειάζονται. Ήταν εντελώς συνειδητή η επιλογή. Για κάποιο λόγο δεν το επέτρεψε η ζωή μου, την άκουσα και προχώρησα», ανέφερε η Νόνη Ιωαννίδου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου