Νονά η Πάολα: Τρικούβερτο γλέντι στο Ρέθυμνο

Ιδιαίτερη μέρα ήταν η Παρασκευή (03.06.2022) για την Πάολα, καθώς έγινε νονά.

Η Πάολα βάφτισε την μικρή Ευαγγελία, στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στη Σκαλέτα. Οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας είναι φίλοι του συντρόφου της, Λάζαρου Βαφειάδη, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Μετά το γάμο του ζευγαριού και τη βάφτιση, ακολούθησε γλέντι σε κοσμικό κέντρο της περιοχής με την Πάολα φυσικά να αναλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό, τη διασκέδαση, αφού πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε γνωστές επιτυχίες της.

Η Πάολα βρήκε ξανά τον έρωτα!

Η Πάολα βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κρήτη για το βιντεοκλίπ της συνεργασίας της με τον Νίκο Ζωϊδάκη.

Βέβαια τότε δεν υπήρχε κάτι περισσότερο από μια γνωριμία, η οποία με τον καιρό εξελίχθηκε σε κάτι πιο βαθύ.

Πρόσφατα η Πάολα διέκοψε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης που συνεργαζόταν. Εξ αιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Πληροφορίες του περιοδικού Οκ την θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της στην Κρήτη.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της Πάολας αναφέρουν ότι πρόκειται για μια σχέση που έχει όλες τις βάσεις για να αντέξει στον χρόνο. Καθώς πρόκειται για δύο ανθρώπους που ταιριάζουν πραγματικά.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία