Νίνα Λοτσάρη: Η καλλιτεχνική φλέβα, οι πλαστικές και ο άνδρας που την πέταξε από το αυτοκίνητο!

Η Νίνα Λοτσάρη, μία από τις πιο γνωστές καλλιτέχνιδες, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, είχε βρει από πολύ μικρή ηλικία την κλίση της.

Μεγαλωμένη σε μουσική οικογένεια, η 48χρονη Νίνα Λοτσάρη, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της Τέχνης. «Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, περφόμερ. Από πολύ μικρή γνώριζα αυτό πού ήθελα να κάνω. Άρπαζα τα μικρόφωνα που βρισκόταν στο σπίτι μου και τραγουδούσα τα πάντα, από Γλυκερία, μέχρι όπερα», δήλωσε παλαιότερα.

Ο πατέρας της, Νίκος της έδωσε το έναυσμα της κλασσικής παιδείας και επιπλέον τη μύησε σε αρχέγονα και αναλλοίωτα ακούσματα, όπως αυτά των «Pink Floyd». Από την πλευρά του, ο παππούς της Δημήτρης, που υπήρξε δεξιοτέχνης του βιολιού, την επηρέασε και εκείνος.

Η καλλιτεχνική της κλίση την οδήγησε σύντομα στην ενεργή ενασχόλησή της με τον χορό, το θέατρο και τη μουσική.

Έχει πει σχετικά: «Έπαιρνα μέρος σε πολλές ερασιτεχνικές εκδηλώσεις, από τα χρόνια πού ήμουν μαθήτρια. Παράλληλα με τις σπουδές μου στο Ωδείο, στη Δραματική Σχολή αργότερα και στη σχολή χορού, από τα οποία αποφοίτησα και με τα τρία πτυχία. Στ’ Ωδείο σπούδασα κλασσικό τραγούδι και πιάνο».

Από το 1985 μέχρι το 1993 ακολούθησε μαθήματα στη σχολή μπαλέτου της Κατερίνας Σταυροπούλου. Το 1992 σπούδασε Μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας, με καθηγήτρια τη Στέλλα Κούρτη.

Από το 1993 μέχρι το 1998 παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού, στα οποία αρίστευσε. Το ίδιο χρονικό διάστημα παρακολούθησε μαθήματα Μελοδραματικής στο Ελληνικό Ωδείο της Αθήνας, αποσπώντας το πρώτο βραβείο, με καθηγητές τους Παύλο Ράπτη και Έφη Αδειλίνη.

Το 1998 πήρε πτυχίο στο Flamenco Dance από τη σχολή Arroyo, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα υποκριτικής.

Η Λοτσάρη έχει αποκαλύψει πως ένας γιατρός χάραξε το αυτοκίνητό της επειδή εκείνη δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του.

Επίσης, πρώην σύντροφός της την πέταξε από το αυτοκίνητό του επειδή τη ζήλευε!

«Μία φορά προχωρούσα στο δρόμο, ήταν μια ουρά από αυτοκίνητα, με φλέρταρε κάποιος κι έγινε καραμπόλα. Με έχει πετάξει άνδρας από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του. Ζήλευε και τον ίσκιο μου.

Δεν έχω υπάρξει άπιστη στις σχέσεις μου, σε απλό φλερτ, ναι. Πολύ πιθανό να με έχουν απατήσει … Με τίποτα δεν θα έμενα σε σχέση που το σεξ δεν είναι καλό. Είναι βασικός παράγοντας σε μία σχέση», έχει πει παλαιότερα.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Λοτσάρη που υπήρξε παντρεμένη για έξι χρόνια, έχει επισημάνει: «Έχω ζωή αλλά δεν είναι εύκολο για μένα να πω ότι θα βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχουν και δυο παιδιά και είναι δύσκολη διαδικασία αυτή».

Σε ό,τι αφορά τον ιδανικό άνδρα για την ίδια, τον έχει περιγράψει ως εξής: «Είναι αυτός που θα σκέφτεται για εμένα πριν από εμένα. Δεν με ένοιαζε ποτέ η εμφάνιση. Εμένα με νοιάζει η εγκεφαλική χημεία, να ακονίζει ο ένας τα εγκεφαλικά κύτταρα του άλλου.

Εκεί γοητεύομαι εγώ. Με αυτό που ‘κατοικεί’ μέσα στο κεφάλι του και όχι αυτό που βλέπουμε απ’ έξω. Καλά, δεν είπαμε να είναι Κουασιμόδος. Απλά ένας γοητευτικός άντρας, που όμως να έχει τα παραπάνω στοιχεία».

Τέλος, αναφερόμενη στις αισθητικές επεμβάσεις, υπογράμμισε: «Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο θεός. Όταν ήμουν μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα. Και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι είμαι σαν παπί».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία