Νίκος Ξανθόπουλος: Δύσκολες ώρες για το «παιδί του λαού» – Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο. Η σύζυγός του,  Εριφύλη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς.

Σύμφωνα με την Espresso, τα εικοσιτετράωρα για τον μεγάλο ηθοποιό, Νίκο Ξανθόπουλο περνούσαν δύσκολα, μια και ο ίδιος, λόγω πολλών προβλημάτων υγείας, δεν μπορούσε να βρίσκεται συνεχώς κοντά της.

Είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές ,που το ζευγάρι ύστερα από περίπου μισό αιώνα κοινής πορείας, θα βρισκόταν χώρια. Ωστόσο, το τηλέφωνό του είχε πάρει φωτιά αφού ο ίδιος δεν σταμάτησε να ενημερώνεται ούτε στιγμή για την υγεία της πολυαγαπημένης του Εριφύλης.

Για εκείνον το υπέροχο κτήμα στην Παιανία έχει ένα όνομα: «Εριφύλη». Και αυτό γιατί η σύζυγός του όχι απλά το φροντίζει με πάθος, αλλά το καλλιεργεί, και μέσα από εκεί παράγει όλα τα αγαθά του Θεού, τα οποία μοιράζουν στην πολυμελή οικογένειά τους.

Όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν, μέσω των παιδιών του, πως η σύζυγός του κατόρθωσε να βγει νικήτρια από τη δύσκολη επέμβαση, εκείνος ηρέμησε. Άλλωστε, για τον ηθοποιό η Εριφύλη ήταν ανέκαθεν ο φύλακας άγγελός του.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία