Νίκος Στραβελάκης: Τον… κλέβει το Open από τον ΑΝΤ1;

Όλοι περίμεναν να τον δουν στο Μαρούσι. Τελικά το δρομολόγιο αλλάζει και όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Στραβελάκης βρίσκει τη νέα τηλεοπτική στέγη του.

Ο Νίκος Στραβελάκης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ με το τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιό του με τον σταθμό του Φαλήρου ολοκληρώνεται και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Και το κανάλι δεν επιθυμεί την παραμονή του, αλλά κι εκείνος επιθυμεί να πάει σε άλλο κανάλι. Λέγεται ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν «παγώσει» εδώ και καιρό και βλέπουν ως ιδανικό σενάριο τη λήξη της συνεργασίας τους.

Όλες οι ενδείξεις έπειθαν ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής ετοιμαζόταν να κλείσει στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η αρχική κουβέντα ήταν να αναλάβει μία απογευματινή ενημερωτική εκπομπή, αντίστοιχη με του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Τότε, κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία ότι το θέμα είχε κλείσει, αλλά σας είχαμε αποκαλύψει ότι υπήρχαν ακόμη διαφορές. Οι οποίες κυρίως αφορούσαν το μπάτζετ της εκπομπής. Και μάλιστα το ciao.gr σας είχε προϊδεάσει ότι οι διαφορές ήταν τέτοιες που μπορούσαν να χαλάσουν τη δουλειά.

Από την άλλη υπήρχε στη συνέχεια μία διστακτικότητα από πλευράς ΑΝΤ1

Αυτό φαίνεται ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το Open, το οποίο μπήκε σφήνα και φέρνει τα πάνω-κάτω. Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το δρομολόγιο από το Φάληρο δεν θα πάει στο Μαρούσι αλλά στην Κάντζα. Και ο Νίκος Στραβελάκης θα είναι ένα βήμα πριν υπογράψει στο Open και μάλιστα με διπλό ρόλο.

Έτσι σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιώργου Μπέζα στο znews, ο Νίκος Στραβελάκης δέχτηκε πρόταση. Η οποία ήταν αρκετά καλή και είναι έτοιμος να υπογράψει με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη.

Εκτός από τα δελτία του Σαββατοκύριακου -που παρουσιάζει ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος θα τον αντικαταστήσει στον ΣΚΑΪ- ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και βραδινή πολιτική εκπομπή.

Φυσικά η Πόπη Τσαπανίδου θα παραμείνει στο τιμόνι του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open μιας ο σταθμός είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία τους.

Αυτό που μένει λέγεται ότι είναι μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. Ίδωμεν…

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία