Νίκος Μουτσινάς: “Μαύρο Μεσημεράκι” ξημέρωσε για τον παρουσιαστή! Σοκαρισμένοι στον ΣΚΑΪ με την τηλεθέαση

Ο Νίκος Μουτσινάς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες βλέποντας τα ποσοστά τηλεθέασης να κατρακυλούν.

Νίκος Μουτσινάς: “Μαύρο Μεσημεράκι” ξημέρωσε για τον παρουσιαστή! Σοκαρισμένοι στον ΣΚΑΪ με την τηλεθέαση.

Ο Νίκος Μουτσινάς βλέπει την εκπομπή του σχεδόν σε καθημερινή βάση να καταρρέει στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης πέφτουν βροχή με τον ηθοποιό να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βλέποντας το τηλεοπτικό το οικοδόμημα να διαλύεται.

Τις τελευταίες εβδομάδες στο Καλό Μεσημεράκι καταγραφή μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης κάνοντας τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ να προβληματίζονται για την πορεία της εκπομπής.

Εχθές ο άλλοτε παντοδύναμος βασιλιάς της μεσημεριανής ζώνης κατάφερε να ξεπεράσει ελάχιστα το 6% στο γενικό σύνολο ενώ στο δυναμικό κοινό κατρακύλησε φτάνοντας λίγο κάτω από το 8%.

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ είναι προβληματισμένα και απογοητευμένα όχι μόνο από την πορεία της εκπομπής αλλά και από τις απαιτήσεις του παρουσιαστή που γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι όλο και πιο επίμονες.

Η αλλαγή ώρας που ζήτησε ο Νίκος Μουτσινάς ώστε να μην πέφτει πάνω στην Ζέτα Μακρυπούλια και του Ρουκ Ζουκ που σαρώνει στο νεανικό κοινό έγινε δεκτή από τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ όμως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να αποδίδει και κάτι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου την ίδια στιγμή λόγω επικαιρότητας βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστά που ξεπερνούν στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο το 20% κλέβοντας αρκετούς από τους τηλεθεατές του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την Ευρώπη το τελευταίο διάστημα και λόγω της πολεμικής σύρραξης ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία αλλά και λόγω της επικαιρότητας που πήραν δεν το αφήνει και πολλά περιθώρια για χαλαρή ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Ο ίδιος συχνά μέσα από την εκπομπή του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και θα παραμείνει πιστός στο στυλ της εκπομπής του να προσφέρει χαμόγελο και διασκέδαση στους τηλεθεατές που θέλουν να ξεφύγουν λίγο από την ζοφερή πραγματικότητα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία