Νίκος Μπέρκας: ο τραγουδιστής που έφτασε μέχρι τους οκτώ του MasterChef

Ο Νίκος Μπέρκας ήταν ο ερασιτέχνης του MasterChef 2022 και η αγάπη του για την μαγειρική, καθώς και η δίψα του να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα, τον έκαναν να φτάσει μέχρι την οκτάδα.

Ο Νίκος Μπέρκας ήταν ο πρώτος που είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Ωστόσο κατάφερε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία προσπαθώντας ακόμη περισσότερο.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν για τον διαγωνιζόμενο του MasterChef είναι η αγάπη του για το τραγούδι. Με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά. Ενώ πριν πάρει μέρος στον διαγωνισμό του Star είχε κυκλοφορήσει και τα πρώτα του τραγούδια!

Έχει κυκλοφορήσει τα δικά του τραγούδια παίζοντας κιθάρα ενώ επίσης έχει σπουδάσει μετάφραση και υποτιτλισμό. Στην οντισιόν του μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον είχε αποκαλέσει «το αηδόνι της γαστρονομίας». Και όχι άδικα καθώς μια αναζήτηση στο Youtube με το όνομα του θα σας πείσει για τις ικανότητές του.

Ο Νίκος που δηλώνει οξυδερκής, χαλαρός, μουσικόφιλος, βιβλιοφάγος και λάτρης των μεγάλων προκλήσεων.  Πήρε την ποδιά του MasterChef και παρά το γεγονός ότι είναι ερασιτέχνης και δεν έχει μεγάλη εμπειρία στη μαγειρική κατάφερε να μπει στην οκτάδα.

Όσον αφορά τα τραγούδια του, έχει ήδη μια μεγάλη γκάμα με τα πιο γνωστά να είναι ο «Καπνός», το «Τι είναι αυτό» και το «Καλοκαίρι» αλλά και πολλά ακόμη!

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef μίλησε για το κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι και τη δική του ανάμιξη στις διενέξεις των συμπαικτών του:

«Έφερνα μία ισορροπία μέσα στο σπίτι, μέχρι ένα σημείο, και προσπαθούσα να κρατήσω τα παιδιά σε μία κατάσταση. Όταν έβλεπα μια ένταση, προσπαθούσα να μεσολαβώ. Όσο περισσότερο καθόμουνα θα επικρατούσε αυτή η ηρεμία. Φεύγοντας, πιστεύω ότι θα επικρατήσει το καλό κλίμα που υπήρχε την τελευταία εβδομάδα. Ήταν επιλογή μου αυτό το πράγμα άποψη έχω. Εμένα όταν με ρώτησαν τα παιδιά, δεν είπα πολλά πράγματα, είπα λίγα πράγματα… αυτό που τους είπα είναι να προσέχουμε τι λέμε, γιατί έξω έχουμε φίλους, έχουμε δουλειές. Το μόνο που τους είπα ήταν να είναι πολύ προσεκτικοί πάνω στην ένταση» είπε ο Νίκος.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία