Νία Βαρντάλος: Συνεχίζει τα γυρίσματα στην Ελλάδα όπου απολαμβάνουν ελληνικά φρούτα και εδέσματα

Η Νια Βαρτνάλος μεσα απο τα social media ενημερώνει για τα γυρίσματα της ταινίας αλλά και για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο.

Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός συνεχίζει τα γυρίσματα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3» και μάλιστα η Ελλάδα είνια τόσο στη καρδιά τησ που κατα την διάρκειά των γυρισμάτων οιι συντελεστεσ απολαμβανουν ελληνικά φρουτα όπωσ βερίκοκα, κεράσια και σταφύλια.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά καθώς γνωστή ελληνική εταιρία τυροκομικών προιόντων τους έστειλε δώρο γιαούρτια, φέτα και άλλα ελληνικά προιόντα παραγωγής τους για να τα γευτούν όλοι οι συντελεστές και μάλστα έκλεισαν και συνεργασία.

Η Ελληνικής καταγωγής Χολυγουντιανή σταρ ειναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο instagram όπου ανεβάζει διάφορες στγμέσ από τα γυρίσματα και μάλιστα δεν εινια λιγες οι φορςς εκείθνες που μιλάει για την απεριόριστη αγαπη που τησ δείχνουν σε όποιο μεροσ και αν πάει.

Η πρώτη ταινία, My Big Fat Greek Wedding, κυκλοφόρησε το 2002 και έγινε η ρομαντική κωμωδία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Απέφερε 241,4 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική.

Το σίκουελ, My Big Fat Greek Wedding 2, κυκλοφόρησε το 2016 και περιλάμβανε το αρχικό καστ αλλά και την Έλενα Καμπούρη που υποδύθηκε την κόρη της Νίας.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε  η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάικλ Κωνσταντίν, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Γκας, ο οποίος έχει πεθάνει.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία