Νεσχάν Μουλαζίμ – Στέλιος Πολογεώργης: «Κλειστός» γάμος στη Μύκονο αυτήν την Παρασκευή

Το γοητευτικό μπντέλο από την Τουρκία και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, που μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, μετά από αρκετές αναβολές τελικά κατάφεραν να προγραμματίσουν τον θρησκευτικό τους γάμο και όλα πλέον είναι έτοιμα για τη μεγάλη μέρα.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας On Time ανέφερε πως ο γάμος θα γίνει αυτή την Παρασκευή 2/9 στη Μύκονο όπου η Νεσχάν Μουλαζίμ έχει κάνει το δικό της επιχειρηματικό βήμα.

Στο Νησί των Ανέμων όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος του φετινού καλοκαιριού, η Νεσχάν Μουλαζίμ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Το μοντέλο έχει κάνει το δικό της επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο και θα παραμείνει στον κοσμοπολίτικο προορισμό μέχρι και τα μέσα Αυγούστου.

Έχει βέβαια έναν ακόμη λόγο για να βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί αφού μέσα στις επόμενες μέρες θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Στέλιο Πολογεώργη. Η καλλονή από την Τουρκία και ο αγαπημένος της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, ψάχνουν διαθέσιμη ημερομηνία για την τελετή.

«Ακυρώσαμε την πρώτη φορά το γάμο, γιατί χάσαμε τον θείο μου και εκεί που αποφασίσαμε να το αφήσουμε γιατί είχε πένθος η οικογένειά μου και δεν θα μπορούσε να έρθει, απανωτά χάσαμε και τον πεθερό μου μετά από 20 ημέρες διαφορά. Τότε ήταν διπλό χτύπημα και δεν θα μπορούσαμε να τον κάνουμε τον γάμο. Ας φύγει με το καλό ο κορονοϊός και πρώτα ο θεός θα κάνουμε τον γάμο του χρόνου. Δεν έχω απελπιστεί, ούτε στεναχωρηθεί γιατί από τη στιγμή που είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, όλα μας πάνε στη ζωή, υγεία έχουμε και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι για να ολοκληρώσει την αγάπη μας», είχε πει η μέλλουσα νύφη τον περασμένο Απρίλιο στην εκπομπή Happy Day.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει μέσα σε αυτό το καλοκαίρι. Κουμπάρα τους θα είναι η κολλητή της νύφης και σύζυγος του Θοδωρή Παπαλουκά, Βασιλική Τσεκούρα.

Η Μύκονος επιλέχτηκε για πρακτικούς λόγους αφού στα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν ο γάμος να γίνει στην είτε στην Κρήτη από όπου κατάγεται ο γαμπρός ή στην Τουρκία. Ο κορονοϊός ανέτρεψε πολλά από αυτά που είχαν προγραμματίσει και έτσι θα κάνουν τον πολιτικό τους γάμο στο κυκλαδίτικο νησί σε στενό κύκλο.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία