ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ στο Survivor- Παίκτρια ποζάρει με τον νέο της σύντροφο και διχάζει- Δεν φαντάζεσαι ποια είναι!

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Έτσι ακόμα κι όταν δεν έχουμε νέα επεισόδια, οι εξελίξεις καραδοκούν. Στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης είδαμε πολλούς παίκτες, που μας κίνησαν το ενδιαφέρον, ενώ ο κόσμος τους στήριξε και τους αγάπησε μέχρι τέλους. Μία πολύ αμφιλεγόμενη παίκτρια των Μαχητών ήταν……..

η Μαρίνα Πηχού, την οποία ο κόσμος στην αρχή δεν είχε πάρει με καλό μάτι. Όταν όμως αποκάλυψε την αιτία που είχε μπει στο παιχνίδι έκανε και τους πιο σκληρούς, να δακρύσουν. Η όμορφη γυμνάστρια είχε χάσει τον σύντροφό της ξαφνικά και το Survivor ήταν όνειρο και των δύο.

Μετά από όλο αυτόν τον εφιάλτη, ήρθε στη ζωή της ένας νέος έρωτας, που ζέστανε και πάλι την καρδιά της Μαρίνας.

Είναι πολύ ταιριαστοί και αγαπημένοι.

Δείτε τους:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου