Νέο ροζ σκάνδαλο στο Survivor: Γυναίκες το νέο ζευγάρι – «Πηγαίνουν κρυφά στη ζούγκλα»

Μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις…

Το Survivor All Star απασχολεί αρκετά και μέσα από το «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στις εξελίξεις και στο νέο ειδύλλιο του tv show.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό ότι ένα ακόμα ειδύλλιο αναπτύσσεται, όμως αυτό που αναφέρθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά ήταν έκπληξη.

«Υπάρχουν δύο άτομα που πάνε στη ζούγκλα, απλώς είναι δύο γυναίκες», ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης. Η Φαίη Σκορδά πάγωσε και πέρασαν σε διαφημιστικό διάλειμμα.

O Κρις Σταμούλης, να αναφέρουμε, ότι ήταν αυτός που βγήκε ως υποψήφιος για αποχώρηση, ενώ ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ο νέος παίκτης του Survivor All Star.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου