Νέα Σμύρνη: Πήγε να «σηκώσει» ταμειακή μηχανή και έφυγε τρέχοντας από τον φόβο!

Επίδοξος ληστής εισήλθε σε καφετέρια της Ν.Σμύρνης και ανενόχλητος αποπειράθηκε να «σηκώσει» ταμειακή μηχανή! Για κακή του τύχη όμως, υπήρχε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και ο «ποντικός» πιάστηκε στα πράσα!

Ένα ακόμη περιστατικό με ληστεία σε περιοχή της Αθήνας, καθώς χθες Παρασκευή, επίδοξος ληστής εισήλθε σε καφετέρια της Ν.Σμύρνης και ανενόχλητος αποπειράθηκε να «σηκώσει» ταμειακή μηχανή! Για κακή του τύχη όμως, υπήρχε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και ο «ποντικός» πιάστηκε στα πράσα!

Μάλιστα, παρόλο που κατάφερε να παραβιάσει τη ταμειακή μηχανή, διαπίστωσε ότι δεν είχε χρήματα μέσα, ενώ η κακή του τύχη συνεχίστηκε όταν ο υπεύθυνος του καταστήματος τον κατάλαβε και άρχισε να τον κυνηγάει φωνάζοντάς του, με τον δράστη να τρομάζει και να αρχίζει να τρέχει και τον υπεύθυνο να αρπάζει καρέκλα και να την πετάει προς το μέρος του.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα