Νάστια Βραχάτη: Με νάρθηκα η ηθοποιός, χτύπησε στον αστράγαλο

Μία δυσάρεστη εμπειρία είχε η Νάστια Βραχάτη, η οποία χτύπησε στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ένα ατύχημα είχε η ηθοποιός Νάστια Βραχάτη με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Συγκεκριμένα, χτύπησε στον αστράγαλο.

Μάλιστα, το τραύμα της είναι τέτοιο που δεν της επιτρέπει να συμμετάσχει για λίγες ημέρες στην παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής», που κάνει καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα.

Όπως διέγνωσαν οι γιατροί, η Βραχάτη υπέστη διάστρεμμα και κρίθηκε απαραίτητο να βάλει νάρθηκα, τον οποίο θα έχει για τουλάχιστον μία εβδομάδα προκειμένου να θεραπευτεί. 

Κατά συνέπεια, οι εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις αμέσως προσεχείς ημέρες, ματαιώνονται με πρώτη αυτή θα γινόταν το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρισα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Νίκος Ορφανός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία και βίντεο της άτυχης Βραχάτη μέσα από το νοσοκομείο και παράλληλα ευχήθηκε περαστικά στη συνάδελφό του.

Η ανάρτηση του Νίκου Ορφανού έχει ως εξής:

«Ματαίωση παραστάσεων για τον Κατά Φαντασίαν Ασθενή μας:

Με λύπη μας ανακοινώνουμε πως η αποψινή παράσταση μας στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, δε θα πραγματοποιηθεί. Ακολούθως και οι παραστάσεις μας στις Συκεές 23, τα Γιαννιτσά 24 και το Βόλο στις 25/8.

Εχθές το βράδυ, η ηθοποιός μας, η Νάστια Βραχάτη, τραυματίστηκε απρόσμενα στον αστράγαλο και ακόμη βρίσκεται σε εξέταση στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Η κατάσταση της δεν είναι λειτουργική για να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις. Η διάγνωση είναι διάστρεμμα και θα χρειαστεί να τοποθετηθεί νάρθηκας για μία εβδομάδα τουλάχιστον.

Το θέατρο είναι ευαίσθητο, γιατί βασίζεται στους ανθρώπους του και οφείλει να στέκεται πάντα δίπλα τους.

Εδώ βλέπετε τη Νάστια μας, που μεταφέρεται στα χέρια, στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Καρπενησίου.

Της ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να είναι κοντά μας!

Ευχαριστούμε τους θεατές μας για την κατανόηση, αλλά αυτά είναι ανθρώπινα».

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία