Ναύπακτος: Λύκος έκοβε βόλτες έξω από το γήπεδο ποδοσφαίρου [vid]

O ασυνήθιστος επισκέπτης «έκοβε βόλτες» κοντά στη περιοχή του γηπέδου της περιοχής και μόλις αντιλήφθηκε τη παρουσία ανθρώπων απομακρύνθηκε σχεδόν αστραπιαία.

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό είδε το φως της δημοσιοότητας σήμερα Σάββατο, καθώς κάτοικος στη Ναύπακτο κατέγραψε τις κινήσεις ενός ενήλικα λύκου τα τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κάτοικος του οικισμού που κατέγραψε με το κινητό του την πορεία του λύκου, ο ασυνήθιστος επισκέπτης «έκοβε βόλτες» κοντά στη περιοχή του γηπέδου της περιοχής και μόλις αντιλήφθηκε τη παρουσία ανθρώπων απομακρύνθηκε σχεδόν αστραπιαία.

Να σημειωθεί, ότι ο λύκος έκανε βόλτα μέσα στα σπίτια κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της Ναυπάκτου, ενώ το βίντεο τράβηξε ο Σπύρος Δημόπουλος και δείχνει την πορεία του άγριου ζώου που όπως φαίνεται κατέβηκε σε κατοικημένη περιοχή για να βρει τροφή,  πλην όμως κατάφερε ναπροκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα