Μοσχάτο: Άνδρας βρέθηκε στις γραμμές του τρένου – Δεν υπήρξε τραυματισμός

Μοσχάτο: Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής [22/7] στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο όταν ένα άτομο, εντελώς ξαφνικά βρέθηκε στις γραμμές

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής [22/7] στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο όταν ένα άτομο, εντελώς ξαφνικά βρέθηκε στις γραμμές.

Ευτυχώς την ώρα εκείνη δεν πέρναγε κάποιος συρμός και δεν υπήρξε τραυματισμός του.

Τα δρομολόγια διακόπηκαν μέχρι να ανεβεί ξανά στην αποβάθρα ενώ άγνωστος παραμένει ο λόγος για τον οποίο εισήλθε στις γραμμές της γραμμής 1.

Τροχαία: Τέλος από σήμερα ο δακτύλιος – Πότε θα επανέλθει

Τέλος από σήμερα [22/7] ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο όμως θα επανέλθει το φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Αθηνών, αλλά παραμένει σε ισχύ ο Πράσινος δακτύλιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Την Παρασκευή 22-7-2022 είναι η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2021-2022, στην περιοχή του ΜΙΚΡΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ [Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας].

Ωστόσο, τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν με το μέτρο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν την 1−1−1999, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ [Παραλιακή λεωφόρος – Αλίμου – Βουλιαγμένης – Ελ. Βενιζέλου – Περιμετρική Υμηττού – Κατεχάκη – Μεσογείων – Αγ. Παρασκευής – Χαλανδρίου – Παπανικολή – (Κ. Παλαιολόγου) – Καποδιστρίου – Κύμης – Κασταμονής – Χαλανδρίου – Αναγεννήσεως – Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας – Αθηνών – Θηβών – Γρ. Λαμπράκη έως Κερατσίνι], εξακολουθούν να ισχύουν.

Κατά συνέπεια όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι την έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης, που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο 2022-2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα