Μονεμβασιά: Συγκινεί η κόρη του τραγουδιστή – “Ο πατέρας μου ήταν ένας άγγελος”

Με την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά ασχολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το T live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Όταν ένας άνδρας παρέσυρε για αρκετά μέτρα και σκότωσε δύο ηλικιωμένους άνδρες που επέβαιναν σε μία μηχανή.

Το ένα από τα δύο θύματα ήταν τραγουδιστής και η κόρη του συγκλόνισε με όσα είπε στο T-live για τον αιφνίδιο και άδικο χαμό του.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και δεν του άξιζε να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Δεν το λέω επειδή είμαι κόρη του, είναι γεγονός. Ήταν πολύ άδικο. Αγαπούσε πολύ το τραγούδι, ήταν τραγουδιστής και μέχρι τώρα ασχολούνταν. Τι να πω… Έφυγε ένας καλός άνθρωπος. Τι διένεξη να είχε; Με κανέναν δεν είχε τίποτα. Ήταν ένας αγαθός ανθρωπάκος. Με ενημέρωσε ο αδελφός του και θείος μου. Είχα μιλήσει 20 λεπτά πιο πριν μαζί του. Μου είπε ότι δε μπορεί να μου μιλήσει γιατί έγινε αυτό κι αυτό. Είναι απανωτά τα σοκ. Είναι το σοκ της απώλειας, αλλά και το σοκ του πώς έγινε».

«Εκείνη την ώρα που με πήρε, ήταν σε εξέλιξη. Τα άκουσα από το τηλέφωνο. Τον είχε παρασύρει και δεν ξέραμε που τον έχει πάει. Έτρωγε με τον αδελφό του στην πλατεία και πήγαινε στο σπίτι με έναν φίλο του. Ήταν κοντά στο σπίτι. Μπορεί να ήταν σταματημένο το μηχανάκι. Στο τελευταίο τηλέφωνο μου έλεγε οικογενειακά. Μου έρχονται στο μυαλό όλα από εκείνον».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου