Μονεμβασιά – Αδελφός θύματος: Δεν με άφησαν να τον μαζέψω από το δρόμο

«Πήγε σαν σκυλί στο αμπέλι», είπε για τον αδελφό του, ο οποίος παρασύρθηκε για δεκάδες μέτρα από οδηγό στη Μονεμβασιά, ο Παναγιώτης Σαρμπάνης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τη Ρίτσα Μπιζόγλη, ο αδελφός του θύματος είπε πως, ο οδηγός χτύπησε το ένα άτομο που επέβαινε στη μηχανή και τον έσυρε επί 300 μέτρα, «αλλά επέστρεψε να αποτελειώσει τον αδελφό μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως καταγγέλλει ο Π.Σαρμπάνης, προτού επιστρέψει ο οδηγός για να ξαναχτυπήσει τον αδελφό του, ο ίδιος ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον μεταφέρει, καθώς βρισκόταν στο οδόστρωμα, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

«Είπα στους αστυνομικούς να τον πάρω και δε με άφησαν οι αστυνομικοί. Είχε σπάσει το πόδι του και μίλαγε», είπε σχετικά και εκτίμησε πως, «αν έβαζαν ένα αυτοκίνητο», ο αδελφός του θα ζούσε.

Όπως είπε, ο ίδιος πρότεινε να βάλει το δικό του όχημα για να κλείσει το δρόμο, αλλά δεν εισακούστηκε.

«Ήρθε σε 3 λεπτά ο παρανοϊκός, τον έσυρε άλλα 300 μέτρα και τον έκανε κομμάτια», είπε.

«Με μια καρέκλα και μια κορδέλα δεν κλείνει ο δρόμος, αν έβαζα το αμάξι μου μπροστά, θα έτρωγε τα μούτρα του», συμπλήρωσε ο κ.Σαρμπάνης.

Εξήγησε, τέλος ότι, ο αδελφός του δεν γνώριζε τον δράστη. Ο οδηγός, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, είπε στους αστυνομικούς την ώρα που τον συνέλαβαν πως “βλέπει όνειρο”

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου