ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ: Spoiler!Δείτε ποιοι θα είναι οι 5 παίκτες από το περσινό Survivor που θα μπουν στο φετινό!

Είμαστε στην εκπνοή του ριάλιτι και έρχονται ανατροπές που θα αλλάξουν τα δεδομένα.Μπορεί οι δυο ομάδες να είναι πια ανακατεμένες , μπορεί να είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα, να επιστρέφει ως δυνατη διεκδικήτρια του τίτλου που έχασε πέρυσι από τον δυνατό παίκτη Ηλία Γκότση και επειδή το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών ,οι εκπλήξεις είναι μεγάλες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ριάλιτι επιβίωσης μπαίνουν πέντε παίκτες από το περσινό Survivor.

Μετά από έρευνα για το ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς παίκτες πέρυσι και φυσικά ποιοι ήταν διαθέσιμοι για νέες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο, έκλεισε η πεντάδα φωτιά ,που θα επιστρέψει δριμύτερη.

Αυτοί είναι:

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου