Μίνο Ραϊόλα: Fake news ο θάνατός του – Εκνευρισμένος ο διάσημος ατζέντης

Η είδηση του θανάτου του Μίνο Ραϊόλα σε ηλικία 54 ετών έκανε τον γύρο του κόσμου το μεσημέρι της Πέμπτης (28/4), με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη να το παίζουν ως πρώτο θέμα.

Μίνο Ραϊόλα: Fake news ο θάνατός του – Εκνευρισμένος ο διάσημος ατζέντης

Ωστόσο, σύμφωνα με τον γιατρό του πασίγνωστου μάνατζερ, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ο Μίνο Ραϊόλα δεν έχει πεθάνει και μάχεται για τη ζωή του.

Ο γιατρός του ανέφερε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων – μέσα από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλ στο Μιλάνο – ότι ο Ιταλός μάνατζερ δίνει μάχη για τη ζωή του, διαψεύδοντας τον θάνατό του.

“Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα από ψευδο-δημοσιογράφους που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για τη ζωή του” δήλωσε συγκεκριμένα στο ANSA.

Current health status for the ones wondering: pissed off second time in 4 months they kill me. Seem also able to ressuscitate.

— Mino Raiola (@MinoRaiola) April 28, 2022

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία