Μίμης Πλέσσας – Λουκίλα Καρρέρ: «Τρομοκρατηθήκαμε με τη φωτιά»

O Μίμης Πλέσσας και η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ βίωσαν πολύ δύσκολες στιγμές με την πυρκαγιά στην Πεντέλη καθώς οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στο σπίτι τους.

Ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και η δημοσιογράφος Λουκίλα Καρρέρ κατοικούν στην Καλλιτεχνούπολη. Είδαν την περιουσία τους να κινδυνεύει από την πύρινη λαίλαπα.

Η Καρρέρ περιέγραψε τα όσα έζησαν, λέγοντας: «Από την πρώτη στιγμή βλέπαμε πίσω από τον λόφο τους πυκνούς καπνούς.

Μέχρι στιγμής μπορεί η φωτιά να πήρε άλλη πορεία, ωστόσο με το άκουσμα της είδησης ότι καίγεται η Πεντέλη τρομοκρατηθήκαμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε επί ποδός, γιατί είμαστε σε μια περιοχή που έχει καεί πολλές φορές».

Και πρόσθεσε: «Κάθε καλοκαίρι παρακαλάμε τον Θεό να σώσει ετούτον εδώ τον τόπο.

Θέλω επίσης να τονίσω πως, παρόλο που τηλεφωνούσα συνεχώς στην Πυροσβεστική, απαντούσε αυτοματοποιημένο μήνυμα. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, να μην υπάρχει απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με Πυροσβεστικό Σώμα».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία