Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο γοητευτικός γιος του Προέδρου του Ολυμπιακού

Στη μεγάλη φιέστα που στήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού, ένας γοητετυτικός νεαρός τράβηξε πάνω του όλα τα φλας.

Αυτός ήταν ο γιος του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, ο οποπίος έστειλε και το δικό του μήνυμα  αμέσως μετά. Ποζάροντας με τον πατέρα του και την κούπα και έγραψε: «Απλά μάγκικα πειραιώτικα… κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ».

Ο Μιλτιάδης είναι ο μεγαλύτερος γιος του εφοπλιστή και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο συνοδεύει συχνά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ολυμπιακού. Ο νεαρός γόνος ζει στο Λονδίνο και από το 2017 έχει αναλάβει τη διοίκηση της Nottingham Forest. Ο γοητευτικός νεαρός, ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και πολλοί βλέπουν στο πρόσωπό του τον συνεχιστή του έργου του πατέρα του. Συνεργάζεται στενά με τον γιο της Πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος έχει αναλάβει σύμβουλος τεχνικών έργων στην Nottingham Forest.

Πρόσφατα ο Μιλτιάδης Μαρινάκης βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και έκανε μια προσφορά αγάπης στους πιο μεγάλους αγωνιστές της ζωής. Του αρέσουν τα water sports ενώ απολαμβάνει τη θάλασσα το καλοκαίρι με paddle yoga και κανό.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία