Μιχάλης Ρέππας: «Στα μάτια μου ο Θανάσης Παπαθανασίουείναι αφόρητος!»

Ο Μιχάλης Ρέππας ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη.  Μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», αλλά και για τον Θανάση Παπαθανασίου.

Μιχάλης Ρέππας: «Στα μάτια μου ο Θανάσης Παπαθανασίουείναι αφόρητος!».

Ο Μιχάλης Ρέππας αρχικά αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που έχει η σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα και την τεράστια ανταπόκριση του κοινού. Πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα μεγάλα ποσοστά της τηλεθέασης.

«Αρχικά ήμουν αγχωμένος κανένας δεν μπορούσε να το καταλάβει, είχα να κάνω τηλεόραση 25 χρόνια, ακόμα και η πρακτική του γυρίσματος την είχα ξεχάσει. Ξεπέρασα το άγχος όταν είδα τις θεαματικότητες των “Συμπέθερων”. Δεν μπορεί να μη λέει τίποτα στον κόσμο και να έχει ανταπόκριση».

Η πολυετής συνεργασία με τον Θανάση Παπαθανασίου

«Έχει τύχει να γίνει μεγάλος καυγάς. Όταν δυο άνθρωποι τόσο διαφορετικοί όπως ο Θανάσης και εγώ, είναι αναγκασμένοι να τρώνε στη μάπα ο ένας τον άλλον. Και εγώ θα τον εκνευρίζω πολύ εννοείται. Στα μάτια μου ο Θανάσης είναι αφόρητος! Φαντάζομαι ότι και για αυτόν θα ισχύει το ίδιο. Αν δεν είχα τον Θανάση θα είχα κάνει παρά πολλές επιπολαιότητες από τη βιασύνη από τον ενθουσιασμό μου. Αν ήμουν μόνος μου δεν θα υπήρχε φρένο».

Ο λόγος που απουσίασαν μεγάλο διάστημα από την τηλεόραση

«Είμαι περήφανος που ο κόσμος μου λέει ότι περιμένουμε σε μία τόσο ζοφερή πραγματικότητα την Παρασκευή τους “Συμπέθερους”. Έκανα 25 χρόνια να κάνω τηλεόραση γιατί είναι πολύ κουραστικό. Για να βγάλω τα ίδια λεφτά θα μου βγει στο λάδι στην τηλεόραση. Είμαι ευγνώμων, η τηλεόραση στις δυο πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής μου με ξελάσπωσε από κομπαρσάκι βρέθηκα παράγων του θεάματος».

«Κάθε φορά που έχουμε άγχος λέμε μας αρέσει; το υπογράφουμε; Μην σώσουν και το δούνε!».

Μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου έχουν έτοιμα νέα πράγματα για το τηλεοπτικό κοινό. «Θα συνεχίσουμε με την τηλεόραση γιατί νιώθουμε τεράστια ανασφάλεια με το θέατρο» είπε.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία