Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκινούν τα λόγια του για τον θάνατο της μητέρας του

Με μία ανάρτηση στα social media ο σκληρός της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε με λόγια αγάπης και συγκίνησης για τον ένα χρόνο από την απώλεια της μητέρας του.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του στην αγάπη και τη λατρεία που είχε στη μητέρα του και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο μεγάλωμα του.

Ο ηθοποιός με μία ανάρτηση του στα social media μίλησε για τη μητέρα του ένα χρόνο μετά τον θάνατό της.

«Χρυσή μου μανούλα σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έφυγες σαν άγγελος για να μας προσέχεις. Πάντα εδώ το χαμόγελο και η καλοσύνη σου πάντα στην καρδιά μου»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει για την απώλεια της μητέρας του την εκπομπή Happy Day

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη.

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε, και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία