Μετρό: Τα περίεργα πράγματα που χάνονται μέσα τα βαγόνια – Από μασέλα μέχρι… πεθερά! [vid]

Μετρό: Το πιο πολυσύχναστο Μέσο Μεταφοράς στην Αθήνα είναι το Μετρό, καθώς χιλιάδες κόσμος μπαινοβγαίνει καθημερινά από τις αποβάθρες

Το πιο πολυσύχναστο Μέσο Μεταφοράς στην Αθήνα είναι το Μετρό, καθώς χιλιάδες κόσμος μπαινοβγαίνει καθημερινά από τις αποβάθρες, προκειμένου να πάνε στις δουλειές το, ή οπουδήποτε αλλού.

Όμως ορισμένοι δεν είναι αρκετά… προσεκτικοί και πολλοί από αυτούς ξεχνάνε διάφορα πράγματα τα βαγόνια τους, με τους ανθρώπους της ΣΤΑΣΥ να απορούν με τα αντικείμενα βρίσκουν.

Στην κορυφή της μακρά λίστας με τα αντικείμενα που χάνονται είναι τα κλειδιά και τα γυαλιά, ενώ τον χειμώνα τα αντικείμενα που ξεχνούν περισσότερο είναι γάντια, φουλάρια, κασκόλ και ομπρέλες.

Την περίοδο του Πάσχα είναι συχνό φαινόμενο να ξεχνάνε κομποσκοίνια, εικονίτσες ακόμα και την Αγία Γραφή, ενώ το καλοκαίρι ξεχνούν πολύ συχνά μάσκες θαλάσσης, ακόμα και σκηνές κάμπινγκ.

Στα απολεσθέντα, μπορεί κανείς να βρει κιθάρες που έχουν ξεχάσει, ακόμα και ποδήλατα, ενώ έχουν βρεθεί περούκες, αγάλματα, ακόμα και καπάκι τουαλέτας.

Παράλληλα στο ρεπορτάζ  ΣΚΑΪ αναφέρεται και ένα περιστατικό με έναν άνδρα που συνόδευε την πεθερά του στον γιατρό. Ο άντρας όμως… ξέχασε την πεθερά του και πήρε τηλέφωνο στο γραφείο απολεσθέντων για να τη δηλώσει.

Μια μητέρα είχε ξεχάσει το… παιδί μέσα σε καρότσι στο ασανσέρ του σταθμού Συντάγματος, ενώ έχει καταγραφεί ακόμα και περιστατικό με μια μασέλα στην πλάτη ενός καθίσματος στον σταθμό. Ο ηλικιωμένος που την αναζήτησε είπε ότι είχε κόψει το τσιγάρο και αντί για κομπολόι έπαιζε με τη μασέλα και όταν ήρθε το τρένο την ξέχασε πάνω στη βιασύνη του. Μια άλλη κυρία έχασε το… γυάλινο μάτι της.

Όπως είπε ο υπεύθυνος του γραφείου απολεσθέντων, το 80% των αντικειμένων επιστρέφεται στους κατόχους. Τα αντικείμενα που δεν τα ζητάει κανείς παραμένουν στις αποθήκες για έναν χρόνο και στη συνέχεια είτε εκποιούνται είτε δίνονται ως δωρεά σε κάποιο ίδρυμα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα