Μεταγραφές στα κανάλια: Ο Απόστολος Μαγγηριάδης στην ΕΡΤ και ο Γιώργος Σιαδήμας στο ΟΡΕΝ

Λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, η οποία για κάποιους θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου – νωρίτερα από κάθε άλλη τηλεοπτική χρονιά- και τα κανάλια ανακοινώνουν τα δυνατά χαρτιά τους με τα οποία θα βγουν στην αρένα της τηλεθέρασης.

Η ενημέρωση είναι εκείνη που κόβει πρώτη την κορδέλα της έναρξης γι αυτό και οι δημοσιογράφοι των ειδήσεων αλλά και των πολιτικών και ενημερωτικών εκπομπών ετοιμάζονται να πάρουν την θέση τους. από την άλλη τα κανάλια ανακοινώνουνν μέρα με την μέρα το δυναμικό τους με πολλούς από αυτούς να αποτελούν δυνατές μεταγραφές.

Το ΟΡΕΝ υποδέχεται στη δημοσιογραφική του ομάδα τον έγκριτο πολιτικό συντάκτη,
αρθρογράφο και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών, Γιώργο Σιαδήμα.
Με την πλούσια εμπειρία του σε τηλεόραση, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και
περιοδικά θα ενισχύσει το ενημερωτικό αποτύπωμα του ΟΡΕΝ.
Θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακου,
ενώ θα είναι παρών στα δελτία Ειδήσεων και στην κάλυψη των μεγάλων γεγονότων.
Ο Γιώργος Σιαδήμας ξεκίνησε το 2004 από το ALTER και τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε
καθημερινά την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο KONTRA CHANNEL. Από το 2017 είναι
πολιτικός συντάκτης στην κυριακάτικη εφημερίδα REAL NEWS, ενώ συνεργάζεται
παράλληλα και με τον REAL FM.

 

Με έναν ακόμα καταξιωμένο δημοσιογράφο που έχει διαγράψει μια πολύ πετυχημένη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο ενισχύει η ΕΡΤ τον ενημερωτικό της τομέα.

Ο Απόστολος  Μαγγηριάδης θα ενταχθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό της ΕΡΤ, αλλά και του νέου ενημερωτικού καναλιού, ΕRTNEWS, με διπλό ρόλο.

Θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει καλύψει το διπλωματικό και πολιτικό ρεπορτάζ και έχει εργαστεί για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, όπως και για τις εφημερίδες «Η Καθημερινή» και «Τα Νέα». Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία