Μετά από 14 χρόνια: Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιστρέφει στην TV και είναι πλέον άλλος άνθρωπος

Η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε, ύστερα από συνέντευξή της με τον σκηνοθέτη του «Κόκκινου Ποταμιού», Μανούσου Μανουσάκη, ότι ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος σκέφτεται να εμφανιστεί στο reboot της σειράς «Τμήμα ηθών» που θα προβληθεί μετά από 28 χρόνια από τον ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος ηθοποιός του σινεμά, του θεάτρου, των βιντεοταινιών και της τηλεόρασης μεσουρανούσε για πάνω από τριάντα χρόνια στον χώρο του θεάματος μέχρι που αποφάσισε να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με την αγροτική ζωή. Τελευταίες του τηλεοπτικές δουλειές ήταν η «Ώρα η Καλή» και «Super Μπαμπάς»

«Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου.

Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ» ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso»

Η αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων προβλήθηκε από το 1992 μέχρι το 1995 και σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Το σενάριο παρουσίαζε μία ομάδα αστυνομικών του τμήματος ηθών που αναλαμβάνει την επίλυση διάφορων υποθέσεων. Τόσο στους παλιούς κύκλους όσο και στο reboot θα υπάρχουν πολλοί guests εκτός από το σταθερό καστ των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου