Μενεγάκη για Δασκαλάκη: «Δεν έχω καταλάβει και δεν θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει σοκάρει το πανελλήνιο και συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Μενεγάκη για Δασκαλάκη: «Δεν έχω καταλάβει και δεν θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της πήρε για ακόμα μια φορά θέση για την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη και στην συνέντευξη που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλι.

«Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά αυτά που ακούω Αλλά μπορεί να αισθάνομαι και άλλα μπορεί να ακούω.

Είπε ο ίδιος ότι “αν διαπιστωθεί ότι και τα άλλα παιδιά έφυγαν όχι από φυσικά αίτια θα αντιδράσω με το να μπω μέσα και να της κάνω κακό”.

Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά έχει να κάνει με το εάν είναι ένα παιδί, δύο ή τρία; Αναπάντητο. Δεν έχω καταλάβει και δεν θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα».

Μητέρα Ρούλας: «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί;»

H μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων σχολίασε την συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειριζόταν ποιον; Δεν θέλω να κατηγορήσω, μη με βάζετε σε αυτήν τη διαδικασία.

Η Ρούλα του είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή. Δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα γι αυτόν τον άνθρωπο.

Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του… Δεν θέλω να πω τώρα.

Η ψυχολόγος στην οποία πήγαιναν έχει την απολογία του, ότι πένθησε μόνο για μια μέρα για τη Μαλένα; Το ποιος πένθησε και ποιος έχει χάσει τρία παιδιά, η Πάτρα το ξέρει».

«Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί. “Μαμά βγάλε με, μαμά είναι άδικο που είμαι εκεί”, αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχω μαζί της.

Με κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία