Μελέτης Ηλίας: «Είχα υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, σε μικρότερη ηλικία δεν μπορούσα να τις αντιμετωπίσω»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», στον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος έχει υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά.

Μελέτης Ηλίας: «Είχα υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, σε μικρότερη ηλικία δεν μπορούσα να τις αντιμετωπίσω»

«Στη σειρά, με τις φαβορίτες νιώθω λίγο σαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Με την Κατερίνα Παπουτσάκη έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση εκτός οθόνης και αυτό βοηθά στο αποτέλεσμα. Δεν με ενοχλεί πια η παρεξήγηση με το όνομά μου, πλέον, στα 42, και Βαγγέλη να με φωνάξεις, θα γυρίσω».

«Ο Φιλιππίδης δεν έχει σημασία αν ήταν καλός κωμικός. Ως άνθρωποι, γιατί είναι αρκετές οι περιπτώσεις, αυτά που έκαναν είναι κατακριτέα και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Είχα υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, σε μικρότερη ηλικία δεν μπορούσα να τις αντιμετωπίσω.

Όσο μεγάλωνα αποκτούσα την εμπειρία και την ικανότητα να αμύνομαι. Ποτέ δεν είναι αργά να μιλήσεις, δικαιολογώ όσους δεν μπόρεσαν να μιλήσουν πριν δέκα χρόνια και το έκαναν τώρα. Όταν μου συνέβη κάτι αντίστοιχο, όχι τέτοιου βεληνεκούς, δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω και η μόνη μου δίοδος ήταν να παρατήσω αυτή τη δουλειά».

«Αν έβγαιναν από τη φυλακή ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης πολύ δύσκολα θα δεχόμουν να παίξω μαζί τους».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία