Μελάνια Τράμπα: Το απόκοσμο βλέμμα στην κηδεία της Ιβάνα

Η πρώην σύζυγος του Donald Trump και η νυν σύζυγος του είχαν χρόνια τεράστια κόντρα για το ποια τελικά είναι η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών

Οι φωτογραφίες από την κηδεία έδειξαν την Μελάνια – με παγωμένο βλέμμα – να παραβρίσκεται στην εκκλησία μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια Τραμπ. Η απόφασή της να αποτίσει τα σέβη της προκάλεσε έκπληξη σε κάποιους, καθώς πριν από τον θάνατο της Ιβάνα, οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά, με την Ιβάνα να δηλώνει κάποτε ότι επειδή ήταν η πρώτη σύζυγος του τότε προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ήταν και η πραγματική Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η κόντρα Μελάνια και Ιβάνα για το ποια ήταν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

«Η Μελάνια είναι εκεί και δε θέλω να προκαλέσω κάποιου είδους ζήλια ή κάτι τέτοιο, επειδή είμαι η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ» είχε δηλώσει η Ιβάνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «Good Morning America» τον Οκτώβριο του 2017, προωθώντας τα απομνημονεύματά της. «Αλλά είμαι η Πρώτη Κυρία, εντάξει;».

Πέρα από αυτά, είπε ότι είχε στενή σχέση με τον πρώην σύζυγό της, συνομιλώντας μαζί του μέσω μιας απευθείας τηλεφωνικής γραμμής στον Λευκό Οίκο, τον οποίο όμως δεν χρησιμοποιούσε επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει προβλήματα μεταξύ του Ντόναλντ.

Το σχόλιο αυτό εξόργισε την Μελάνια, η οποία εξέδωσε πολύ γρήγορα μια δήλωσε μέσω του εκπροσώπου της, αποκαλώντας την Ιβάνα, «κυνηγό προσοχής». «Η κυρία Τραμπ έχει μετατρέψει σε σπιτικό τον Λευκό Οίκο για τον Μπάρον και τον πρόεδρο. Της αρέσει να ζει στην Ουάσινγκτον και την τιμά ο ρόλος της ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο και τον ρόλο της για να βοηθήσει παιδιά και όχι να πουλήσει βιβλία. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία ουσία σε αυτή τη δήλωση από μία πρώην. Δυστυχώς μόνο φασαρία που επιδιώκει την προσοχή και την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων» ανέφερε η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως η Ιβάνα, μητέρα τριών από τα παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ, απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι της στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, μετά από πτώση.

Πηγή iefimerida.gr

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία