Με καθυστερήσεις η επιστροφή των εκδρομέων – Ουρές σε Μάλγαρα, Ανάληψη και Ασπροβάλτα (φωτο & video)

Σε εξέλιξη είναι επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, φέτος οι Θεσσαλονικείς φαίνεται να εγκατέλειψαν την πόλη με προορισμό τα χωριά τους αλλά και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Μάλιστα, εξαιτίας της αυξημένης κυκλοφορίας των οχημάτων, ανά διαστήματα ανοίγουν οι μπάρες στα διόδια των Μαλγάρων προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση, καθώς η κίνηση είναι πολύ αυξημένη.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στα διόδια της Ασπροβάλτας, όπου έχει σχηματιστεί ουρά από οχήματα τα οποία επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, μετά από ολιγοήμερες διακοπές. Οι μπάρες στα διόδια και σε αυτήν την περίπτωση παραμένουν σηκωμένες, κατά διαστήματα, για “ξεμπλοκάρισμα” της κυκλοφορίας.

Ουρές έχουν σχηματιστεί και στα διόδια της Ανάληψης, στην Εγνατία Οδό, με την κυκλοφορία να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ οι μπάρες σηκώθηκαν και σε αυτό το σημείο.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών διεξάγεται ομαλά και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη περίπου 43.800 οχήματα.

Συνολικά, εκτός Θεσσαλονίκης κατευθύνθηκαν περισσότερα από 100.000 οχήματα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου