Με δύο κινήσεις τίμησε την κοινή τους ζωή με τον Κωνσταντίνο η Αννα Μαρία

Ετάφη στην τελευταία κατοικία του, στο Τατόι, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, δίπλα στους προγόνους του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τέλεσε τρισάγιο στο παρεκκλήσι της Αναστάσεως, όπου παρευρέθησαν η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και οι «γαλαζοαίματοι» που προσεκλήθησαν.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά ανέγνωσε τον επικήδειο, ενώ εμφανώς συγκινημένη τον άκουγε η μητέρα του, η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα-Μαρία.

Πώς απέτισε φόρο τιμής στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο η Άννα-Μαρία

Η Άννα-Μαρία απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η 76χρονη Άννα-Μαρία φόρεσε στον λαιμό της τον διαμαντένιο σταυρό που φορούσε στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο, πριν από 58 χρόνια.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1964, στη Μητρόπολη Αθηνών. Ο Κωνσταντίνος ήταν τότε 23 ετών και η Άννα-Μαρία 18.

anna maria 43578934.jpg.webp

annamara44534.jpg.webp

Φωτογραφίες από τον γάμο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα-Μαρία:

konstantinos gamos anna maria.jpg.webp

Ο γάμος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα-Μαρία, στις 18 Σεπτεμβρίου 1964

konsatantinos gamos stemmata.jpg.webp

Ο γάμος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα-Μαρία, στις 18 Σεπτεμβρίου 1964

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου