Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξεκίνησαν τα prewedding party στην Κύπρο

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς στην Κύπρο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να κάνει ήδη τα πρώτα τραπέζια για τους καλεσμένους του.

Ο διάσημος Κύπριος θεατρικός παραγωγός και η αγαπημένη του Ιλάειρα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας περί τα τέλη Αυγούστου με το ζευγάρι να δείχνει τρισευτυχισμένο σε κάθε δημόσια εμφάνιση του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέβασε μία φωτογραφία με το σαλόνι του σπιτιού του και με ένα τεράστιο τραπέζι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους καλεσμένους για τον γάμο του που θα γίνεις και σχεδόν ένα μήνα.

«Με το δεξί. Ευλογημένη Κυριακή σε όλους. Σήμερα είχαμε τραπέζι οικογενειακά . Ήρθαν οι γονείς και τα αδέρφια του Μαυρικίου που ήταν οι πρώτοι μας καλεσμένοι στο νέο μας σπίτι στο Σούνι στη Λεμεσό. Εύχομαι το τραπέζι αυτό πάντα να είναι γεμάτο με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο γάμο του μαυρικίου μαυρικίου έχουν καλεστεί περίπου 10.000 άτομα ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με την σύζυγό του που είναι και οι νονοί του κύπριου τραγουδίστρια

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία