Ματίνα Ζάρα: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου»

Η Ματίνα Ζάρα δήλωσε στην κάμερα του  Love It πως δεν θέλει να απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο. Άλλωστε η πανέμορφη τραγουδίστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση.

Ματίνα Ζάρα: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου».

Δήλωσε πως θέλει πια να μιλάει για νέα πράγματα και ότι πλέον διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο. Επειδή πήρε πάρα πολύ έκταση αυτό το θέμα, που το καταλαβαίνω γιατί πήρε, απλά μετά από μία φάση θέλω να μιλήσω για άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου». Τόνισε η Ματίνα Ζάρα. Παράλληλα δεν αποκάλυψε ακριβώς αν αυτό αφορά τα επαγγελματικά ή τη σχέση της με τον Χρήστο Βαρδάλο, μάνατζερ καλλιτεχνών.

«Δεν με ενοχλούσε γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία. Ειδικά μετά από αυτό που έγινε αφοσιώθηκα 100% πάνω στην καριέρα μου. Με τον Λάμπρο μετά από αυτά που έγιναν δεν είχαμε καμία επαφή, δεν μιλήσαμε. Επίσης πιστεύω ότι επειδή κρατήσαμε αυτή τη στάση μετά τον χωρισμό, θα χαιρόταν για εμένα και θα ήταν χαρούμενος που πηγαίνω καλά». Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η πρόταση για το Survivor

«Ήθελα να πάω. Η αλήθεια είναι ότι το είχα στο μυαλό μου. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν λέει ποτέ! Μου είχε γίνει πρόταση πέρσι. Τελικά δεν πήγα και μου έγινε και φέτος πρόταση. Επειδή όμως έδωσα βάρος στην καριέρα μου, δεν ήθελα. Μαζί με την εταιρία μου συμφωνήσαμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή φέτος να πάω. Ίσως κάποια άλλη στιγμή». Δήλωσε σχετικά με το Survivor.

Έπειτα αποκάλυψε πως στηρίζει τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την θεωρεί φαβορί για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης. «Φέτος μου αρέσει πολύ η Ναυσικά. Είναι μια κούκλα και θεωρώ ότι είναι ήρεμη δύναμη βγάζει έναν σωστό χαρακτήρα προς τα έξω. Είναι το φαβορί μου για φέτος».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία