Μάθε τι δείχνει για την προσωπικότητά σου ο τρόπος που επιλέγεις τα εσώρουxά σου!

Οι διάσημοι ψυχολόγοι είναι σίγουροι ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της προσωπικότητας μιας γυναίκας και των προτιμήσεών της στην επιλογή εσώpουχων. Εάν αυτό ισχύει, μπορείτε να μάθετε μόνοι σας. Οι προτιμήσεις για την επιλογή των εσωpούχων είναι διαφορετικές για κάθε γυναίκα. Είναι προφανές ότι στην ντουλάπα κάθε…. γυναίκας υπάρχουν διάφορα μοντέλα και στυλ – για όλες τις περιπτώσεις, και στη μόδα των εσωpούχων, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη, υπάρχουν οι δικές τους τάσεις. Ωστόσο, ας δούμε αν η επιλογή των εσωpούχων επηρεάζει τον χαρακτήρα σας.

Αντιπροσωπεύουμε τους 10 πιο κοινούς τύπους εσωpούχων. Επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και ανακαλύψτε κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό σας. Αν δεν έχετε σταθερή επιλογή, αλλά δύο ή τρεις επιλογές ταυτόχρονα, διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή καθεμιάς από αυτές:

εσωρουχα,εσωρουχα εκπτωσεισ,εσωρουχα ανδρικα skroutz,εσωρουχα γαμου,εσωρουχα νυφικα,εσωρουχα μιασ χρησησ λοχειασ,εσωρουχα triumph,εσωρουχα h&m

# 1. T-String. Δεν είστε ντροπαλοί από το σώμα σας, είστε αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητοι. Ξέρετε ότι είστε ελκυστικοί και δεν φοβάστε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

# 2. Στpιγκάκι. Συνδυάζετε απίστευτα αρμονικά την οικογένεια, την εργασία και την ψυχαγωγία.

# 3. Κοpδονάτα. Δεν φοβάστε να φύγετε από τη ζώνη άνεσής σας για να μάθετε κάτι νέο. Μπορείτε ακόμη και να εμπνεύσετε άλλους ανθρώπους.

# 4. Τάvγκα. Είστε πρόσωπο με παλιές παραδόσεις, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να προσφέρετε νέες ιδέες. Απαιτείτε τη μέγιστη διαφάνεια και προσοχή από τους φίλους και την οικογένειά σας.

# 5. Μπικiνι. Είστε παιχνιδιάρικο και σέχι, αλλά όταν έρθει η ώρα, γίνετε σοβαροί και ρεαλιστικοί.

# 6. Σέχυ. Τέτοια εσώpουχα επιλέγονται από κυρίες που δεν διστάζουν να παίξουν με το μυαλό και το πνεύμα τους.

# 7. Χίπστερ. Σας αρέσει η άνεση, η σιωπή και η μοναξιά.

# 8. Boyshorts. Σας αρέσουν τα αθλήματα, είστε πολύ δραστήριοι. Είστε φιλικοί και κοινωνικοί, και η γοητεία σας προσελκύει άλλους ανθρώπους .

# 9. Κλασικό σλιπ. Σκεφτείτε πρώτα για την άνεση και την πρακτικότητα. Δεν θα πανικοβληθείτε στην ακραία κατάσταση και θα μπορείτε να το ελέγξετε.

# 10. Ψηλόμεσα. Δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη γνώμη των άλλων. Είστε απόλυτα άνετοι με τον εαυτό σας.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα