Μάθε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου ο τρόπος που κοιμάσαι!

Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά ο τρόπος που κοιμάστε λέει πολλά για την προσωπικότητά σας, είτε είστε μεγάλος σοσιαλιστής είτε μάλλον ευαίσθητος. Ανακαλύψτε παρακάτω το νόημα πίσω από τη θέση στην οποία κοιμάστε! Όσο εκπληκτικό μπορεί να ακούγεται, η θέση ύπνου σας μπορεί να πει πολλά για το ποιοι είστε…… Εφόσον περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο , αυτή είναι μια σημαντική πτυχή που συχνά παραβλέπεται!

– Κοιμάσαι στην εμβρυϊκή θέση: θέλει να ξεφύγει από τις ευθύνες σας.

– Από τη μία πλευρά, με τα πόδια διπλωμένα είναι η πιο κοινή θέση… Όσο περισσότερο τα πόδια σας διπλώνονται προς το στομάχι σας, τόσο πιο ευαίσθητοι είστε . Χάνετε υποσυνείδητα την παιδική ηλικία και θέλετε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας.

– Εάν κρατάτε το μαξιλάρι σας στα χέρια σας, είναι επειδή είστε γεμάτοι με ένα αίσθημα ανασφάλειας και το χρειάζεστε για να σας καθησυχάσει .

– Κοιμάσαι από τη μία πλευρά: είσαι πολύ κοινωνικός. Εάν είναι στη σωστή πλευρά, είστε κοινωνικοί και δεν σας αρέσει να είστε μόνοι. Εάν είναι στα αριστερά, πιθανότατα δεν προσαρμόζεστε καλά στην αλλαγή ή / και την αλλαγή σας φοβίζει .

– Κοιμάσαι στη μία πλευρά με το χέρι σου κάτω από το μάγουλό σου: χρειάζεσαι τρυφερότητα. Το μάγουλο συμβολίζει την τρυφερότητα. Σίγουρα δεν έχετε αγκαλιές και στοργή , ως εκ τούτου αυτή η ανάγκη για αυτοεπικοινωνία .

– Κοιμάται στο στομάχι σας: απογοήτευση. Τα παιδιά και οι έφηβοι κοιμούνται συχνά σε αυτήν τη θέση. Στην ενηλικίωση, αυτό μεταδίδει σεξουαλική απογοήτευση ή υπερευαισθησία .

– Κοιμάσαι στην πλάτη σου: είσαι πολύ ζεν. Αυτή η θέση δεν είναι παρόμοια με το θάνατο . Προτείνει μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης.

– Κοιμάται στην πλάτη σας, με τα χέρια στο στομάχι ή πίσω από το κεφάλι σας: άμυνα. Είναι πιθανό ότι αντιμετωπίζετε μια περίοδο αλλαγής ή αποτυχίας, ώστε να προστατεύεστε . Αυτή η θέση μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει μια ορισμένη ανωριμότητα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου