Μάθε ποια είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια-Δεν θα πιστεύεις τι λένε οι ειδικοί!

Χάρη σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα, γνωρίζουμε επιτέλους ποια είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας μεταξύ των ρομαντικών συντρόφων για να διασφαλίσουμε μια ευτυχισμένη και μακροχρόνια σχέση! Η διαφορά ηλικίας θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στη σχέση σας;Τι γίνεται αν η δύναμη της αγάπης στη σχέση σας σχετίζεται με τη διαφορά ηλικίας ; Σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα, είναι αλήθεια. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας καθόρισαν ακόμη και ποια ήταν η ιδανική διαφορά ηλικίας για μια τέλεια σχέση …

Η μελέτη του Πανεπιστημίου Emory πραγματοποιήθηκε σε 3000 παντρεμένους, και τα συμπεράσματα ανέφεραν ότι υπάρχει μια ιδανική διαφορά ηλικίας για μια σχέση στην εργασία. Ο κίνδυνος διαζυγίου θα μπορούσε να μειωθεί στο 3% όταν η διαφορά μεταξύ των δύο ατόμων σε μόλις ένα έτος.

Οι αριθμοί
Αντίθετα, μια σχέσημε μεγάλο χάσμα ηλικίας θα ήταν πολύ πιο πιθανό να τελειώσει άσχημα. Σύμφωνα με τη μελέτη, όταν οι εταίροι έχουν πενταετές χάσμα, οι πιθανότητες διάλυσης σε σύγκριση με εκείνους της ίδιας ηλικίας είναι 18%. Αυτό το ποσοστό αυξάνεται στο 39% για διαφορά δέκα ετών και ανέρχεται σε 95% για όσους έχουν διαφορά είκοσι ετών!

Αυτή η μελέτη είναι επομένως πολύ απαισιόδοξη όσον αφορά ζευγάρια που έχουν σημαντικό χάσμα ηλικίας. Δεν είναι όμως η αγάπη ικανή να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια; Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Emory, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά …

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, το οποίο μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο ταμπού, παρακολουθήστε το βίντεο ακριβώς παραπάνω.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.