Μάθε να ξεχωρίζεις το ενδιαφέρον από την πραγματική αγάπη!

Σήμερα θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε έννοιες όπως η αγάπη και η προσκόλληση. Οι άνθρωποι συχνά κάνουν λάθος για αυτές τις δύο έννοιες. Νομίζουν ότι αυτή είναι πραγματική αγάπη, αλλά δεν είναι έτσι. Αυτό είναι απλά προσκόλληση. Τι είναι η αγάπη? Αυτή είναι η έμπνευση, η τρελή ευτυχία, το πάθος…. και η επιθυμία, η ένωση με τον ψυχή. Επίσης, η αγάπη έχει μια άλλη πλευρά που κάνει τους εραστές να υποφέρουν. Κάθε άτομο έχει τη δική του ιστορία αγάπης.

Τι είναι η προσκόλληση; Η προσκόλληση μπορεί να δώσει ένα φανταστικό αίσθημα αγάπης, το οποίο περνά μετά από κάποια χρονική περίοδο. Εάν υπάρχει μόνο προσκόλληση στη σχέση, σίγουρα θα προκαλέσει την καταστροφή τους.

Είναι αδύνατο να συγκρίνουμε την αγάπη και την προσκόλληση, αυτά τα δύο είναι εντελώς διαφορετικά συναισθήματα. Ας δούμε τις συμβουλές μας!

# 1. Η αγάπη είναι δύσκολη, η προσκόλληση είναι ελαφριά Όταν χωρίζεις με κάποιον που αγαπάς, θα κυνηγηθείς από αίσθημα βαρύτητας και βαθιάς θλίψης. Η αληθινή αγάπη αφήνει σημάδια. Όλα είναι αρκετά διαφορετικά με την προσκόλληση. Είναι κάτι που δεν σε επηρεάζει τόσο πολύ.

# 2. Στοχαστική αγάπη και εγωιστική προσκόλληση Όταν είστε ειλικρινά ερωτευμένοι με κάποιον σταματάτε να σκέφτεστε τον εαυτό σας. Οι προτεραιότητες της ζωής σας αλλάζουν και σκεφτείτε μόνο το υπέροχο άτομο και τις σχέσεις σας. Όταν είστε συνδεδεμένοι με ένα άτομο, σκέφτεστε μόνο για τα προσωπικά σας συναισθήματα και δεν θέλετε να δείτε τίποτα εκτός από τον εαυτό σας.

# 3. Η προσκόλληση είναι εύκολη, αλλά η Αγάπη δεν είναι Η αγάπη είναι ένα πολύ περίπλοκο συναίσθημα. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες μεταξύ των εραστών, αλλά τις ξεπερνούν μαζί. Η προσκόλληση είναι δύσκολη μόνο όταν δεν είστε μαζί.

# 4. Η αγάπη σάς δίνει ελευθερία, η προσκόλληση σας παραλύει Ζευγάρια που είναι πραγματικά ερωτευμένα πάντα επιδιώκουν την ελευθερία τους. Εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και κάνουν συμβιβασμούς. Τα άτομα που είναι προσκολλημένα σε κάποιον μπορούν να ορίσουν μόνο πολλούς κανόνες και όρια στις σχέσεις τους.

# 5. Η αγάπη είναι υποστηρικτική, η προσκόλληση είναι περιοριστική Όταν αγαπάς κάποιον θα σεβαστείς όλες τις επιθυμίες και τις επιλογές του. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του είναι πιο σημαντικά για εσάς από τα δικά σας. Οι άνθρωποι που δεσμεύονται μόνο από προσκόλληση θέλουν να μένουν σε ένα μικρό κουτί και επίσης δεν τους αρέσει να ενοχλούνται.

# 6. Η αγάπη είναι για πάντα, η προσκόλληση έχει ημερομηνία λήξης Η αγάπη είναι αιώνια! Δεν έχει χρονικό όριο. Το κύριο σημείο είναι ότι το συνημμένο έχει ημερομηνία λήξης. Την πρώτη φορά έχετε ένα συνημμένο για ένα άτομο και μετά μπορείτε να αλλάξετε απότομα σε ένα άλλο.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία