MasterChef 5 MEGA spoiler: Η αποχώρηση ΘΡΙΛΕΡ που προκάλεσε πανικό στο ριάλιτι μαγειρικής!

Τελευταία προσπάθεια που βαθμολογήθηκε ήταν της Κωνσταντίνας που δήλωσε ότι αυτή δεν ήταν δύσκολη φάση διότι η δυσκολότερη ήταν όταν μαγείρευε για αποχώρηση με τη Μαρίνα. Το 5 στα 10 που της έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς όμως έδειξε ότι δεν προσπάθησε καν. Τελικά με άλλα 3 πεντάρια ήταν εκείνη που αποχώρησε….. Μάλιστα έδειξε να μην νοιάζεται καν για τα καλά λόγια που της είπε ο Αντώνης Δρακουλαράκος ότι είχε τον καλύτερο κολιό και την καλύτερη ομελέτα. Οι κριτές την ρώτησαν ποιον θα ήθελε να δει νικητή και εκείνη δήλωσε ότι δεν είναι στο παιχνίδι πλέον υπονοώντας τη Μαρίνα.

Από τους υπάρχοντες παίκτες δήλωσε ότι ο Τζιοβάνι θα πάει μακριά και θα ήθελε να δει και μία γυναίκα. Φεύγοντας ευχήθηκε καλή τύχη στους συμπαίκτες της και να προσέχουν να μη δαγκώσουν τη γλώσσα τους!

MasterChef 5: Για άλλη μία φορά το χθεσινό επεισόδιο απογείωσε το κοινό-Σε θρίλερ εξελίχθηκε το τεστ δημιουργικότητας και η ασυλία!

Οι κριτές κάλεσαν όμως ακόμα ένα πιάτο και αυτό ήταν της Μαρίας, με τον Διονύσιο να δηλώνει ότι την είδε στον ύπνο του. Ο νικητής ήταν ένας και την πιο ενδιαφέρουσα προσπάθεια την έκανε η Μαρία που κέρδισε και το πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας. Το τεστ δημιουργικότητας του MasterChef απαιτούσε να «παντρευτούν» ένα υλικό της ασιατικής κουζίνας και ένα ελληνικής.

Η Μαρία που είχε το πλεονέκτημα έκανε αυτό το «πάντρεμα» για τους παίκτες και μοίρασε τα υλικά. Άλλο ένα πλεονέκτημά της ήταν ότι μπορούσε να μη μαγειρέψει ή να δώσει τη θέση της σε κάποιον άλλον για να βρεθεί στους 11.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έβγαλε την κάρτα ασυλίας από την τσέπη του και την έδωσε «οριακά» όπως είπε για άλλη μια φορά στον Τζιοβάνι. Υπήρχαν όμως και δυσάρεστα νέα. Μπροστά κλήθηκαν η Ανούς, η Λία, η Μαργαρίτα και ο Παύλος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε ότι και οι 4 θα είναι προτεινόμενοι.

MasterChef 5: Μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι μαγειρικής-Δεν φαντάζεσαι τι έρχεται…

Οι ανατροπές στο MasterChef συνεχίζονται καθώς απόψε άλλαξαν, όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Για την έκτη ομαδική δοκιμασία ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τους 13 εναπομείναντες μάγειρες να βγάλουν τις ποδιές τους κι όλοι τους σάστισαν με αυτό που επρόκειτο να συμβεί.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, έχοντας κερδίσει την κάρτα ασυλίας, είχε στα χέρια του τρία σημαντικά πλεονεκτήματα που θα καθορίσουν πολλά: Πρώτον δεν θα μαγείρευε ο ίδιος, δεύτερον θα δημιουργούσε τέσσερις ομάδες από τρεις παίκτες και τέλος θα όριζε τα βασικό συστατικό της κάθε ομάδας.

Η κόκκινη ομάδα αποτελούνταν από τον Γιάννης Αυλωνίτη, Στέφανο Χίλα κι η Μαρία Λαζαρίδου, η μπλε ομάδα από τον Παύλο Χάπιλλο, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου κι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η κίτρινη ομάδα από τον Νίκο Σκορδάκη, την Μαργαρίτα Νικολαϊδη και Τζιοβάνι Σκαράτζι και η πράσινη από την Ανούς Χεριμιάν, Λία Μακροστεργίου κι ο Διονύσης Σαρακίνης.

Φυσικά για τις επιλογές του Παναγιώτη δεν έλειψαν κι οι αντιδράσεις καθώς πολλοί δεν συμφώνησαν με τις «δικαιολογίες» τους.

Πανικός στο χθεσινό επεισόδιο…ΟΛΑ κρίθηκαν στον πόντο-Ποιος αποχώρησε!

Νικητές στην ομαδική δοκιμασία βγήκαν – με διαφορά μόλις ενός πόντου από την κόκκινη ομάδα – οι πράσινοι, όπως παρακολουθήσαμε στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef. Στην πρώτη φάση της ασυλίας εκείνοι που διασφάλισαν τη θέση τους ήταν οι κίτρινοι με τους μπλε και τους κόκκινους να μπαίνουν στο παιχνίδι απόψε για να δουν ποιοι θα πάρουν φύλλο πορείας για την διαδικασία αποχώρησης. Οι κριτές τους ετοίμασαν μία ιδιαίτερη πρόκληση και συγκεκριμένα τυφλή γευσιγνωσία.

Μπροστά τους βρισκόταν μία σούπα της οποίας και τα υλικά έπρεπε να μαντέψουν χωρίς δεύτερες ευκαιρίας αφού με την πρώτη λάθος μαντεψιά θα ερχόταν και ο αποκλεισμός. Η αναμέτρηση κρίθηκε ανάμεσα στη Μαρίνα και τη Μαρία που έμειναν και οι τελευταίες στο τραπέζι. Μετά από ένα ντέρμπι μεταξύ τους νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η κόκκινη με σκορ 10-9.

Για έναν επίδοξο σεφ, μάλιστα, αυτή ήταν και η τελευταία καθώς δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό μαγειρικής. Πιο συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef.

Ο λόγος για τους Παύλο Χάππιλο, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και Μαρίνα Ντεμολλάι οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένη την chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη. Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι. Μάλιστα έκανε ένα σοβαρό λάθος που δεν θα μπορούσε να περάσει καν.

 

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία