Μάσκες: Σε αυτά τα μέρη είναι υποχρεωτική

Μάσκες: Η πλήρης κανονικότητα επιστρέφει σε μεγάλο βαθμό. Έτσι, μετά από δύο χρόνια, η μάσκα θα αποτελέσει παρελθόν στους περισσότερους κλειστούς χώρους

Η πλήρης κανονικότητα επιστρέφει σε μεγάλο βαθμό. Έτσι, μετά από δύο χρόνια, η μάσκα θα αποτελέσει παρελθόν στους περισσότερους κλειστούς χώρους από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την άρση της υποχρεωτικότητας στους κλειστούς χώρους.

Παρόλα αυτά θα είναι υποχρεωτική μόνο στις μονάδες υγείας [νοσοκομεία και κλινικές], στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων αλλά και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όμως θα υπάρχει ισχυρή σύσταση για τη χρήση μάσκας για τους κλειστούς χώρους αλλά και για χώρους με συνωστισμό.

Για το τι θα ισχύει στα σχολεία αλλά και στα πλοία που τώρα το καλοκαίρι, θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση για τα μέτρα.

Όσο τώρα για το εμπόριο και το τι θα ισχύει πλέον στα καταστήματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα είναι πλέον υποχρεωτική η χρήση μάσκας αλλά παραμένει ως σύσταση, όπου χρησιμοποιείται σήμερα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα