«Μας ζαλίζεις κάθε πρωί…» Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου-Ποιος βγήκε on air και της το είπε;

Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα, ενώ τα πολύ ευχάριστα νέα ταξιδεύουν ακόμα πιο γρήγορα! Στην σημερινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», είδαμε μέσα σε όλες τις ειδήσεις, την Κατερίνα Καινούργιου να μας ενημερώνει για το νέο της ημέρας, μην πούμε και όλης της εβδομάδας ή ακόμα και του μήνα!

Ο λόγος για τα ευχάριστα του ζεύγους Τανιμανίδη, όπου πλέον το ζευγάρι θα μεγαλώσει την οικογένειά του και συγκεκριμένα θα την διπλασιάσει!

Πριν από λίγο το Instagram πήρε φωτιά, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασαν σχεδόν ταυτόχρονα τα ευχάριστα νέα, με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία!

Κατερινα Καινουργιου,κατερινα καινουργιου,κατερίνα καινούργιου σχεση,κατερινα καινουργιου νεα,κατερίνα καινούργιου εκπομπη,κατερίνα καινούργιου ηλικια,κατερινα καινουργιου πρεμιερα,κατερίνα καινούργιου συντροφοσ,κατερίνα καινούργιου υψοσ

Στην εκπομπή της Κατερίνας λοιπόν βγήκε ο πατέρας του Σάκη και με το που είδε την Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε έκθαμβος: «Μας ζαλίζεις Κατερίνα κάθε πρωί με την λάμψη σου!»

Δείτε όλη την συνέντευξη:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.