Μαρίζα Ρίζου: Η σόλο εμφάνιση που επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Παπασπηλιόπουλο

Μία μοναχική εμφάνιση που σχολιάστηκε και επβεβαίωσε τον χωρισμό. Η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δεν είναι πλέον μαζί.

Η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, αν και κρατούσαν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πολλοί περίμεναν ότι θα επισημοποιούσαν τη σχέση τους. Αντ’ αυτού όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό, υπήρχαν φήμες ότι στήνονται γέφυρες επανασύνδεσης του ζευγαριού. Μόνο που οι γέφυρες αυτές δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Η μοναχική εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και τη βάφτιση του γιου του αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Μπορεί η Μαρίζα Ρίζου να έδειχνε ευδιάθετη αλλά ο χωρισμός της είναι οριστικός και αμετάκλητος. Και οι δύο έχουν αποφασίσει να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική ζωή τους.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού και σκηνοθέτη έκαναν την εμφάνισή τους στις αρχές του χρόνου. Τότε, αποφάσισαν να αποφασίσουν με ηρεμία τι θα κάνουν. Ο καθένας ήθελε τον χώρο του και τον χρόνο του. Σταμάτησε η συγκατοίκησή τους και σκέφθηκαν τι μέλλι γενέσθαι.
Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι το οριστικό τέλος στο ειδύλλιό τους δόθηκε τον Απρίλιο. Οι δύο τους είχαν μέχρι τότε επικοινωνία και πολλοί πίστευαν ότι θα τα ξαναβρούν. Έπειτα από πολλή σκέψη όμως αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του.

Μέχρι και σήμερα αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι το ζευγάρι θα έδινε τελικά μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Και αυτός ήταν ο λόγος που έριχναν τις γέφυρες επανασύνδεσης. Όμως αυτές δεν οδήγησαν πουθενά. Η απόφαση δεν άλλαξε.

Αυτός ήταν ο λόγος και της solo εμφάνισης της Μαρίζας Ρίζου στον Άγιο Ιωάννη στο Κορωπί όπου έγινε ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά καθώς και η βάφτιση του γιου τους.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία