Μαριώ: Είναι εγγονή του Άγιου Παΐσιου!

Η ιστορία της διάσημης τραγουδίστριας με τον Άγιο και η οικογενειακή σχέση που επηρέασε όλη τη ζωή της

Μαριώ: Είναι εγγονή του Άγιου Παΐσιου!

Μετά το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σειράς για τον βίο του Άγιου Παΐσιου στο Mega, το ενδιαφέρον για την ζωή του έγινε ακόμα μεγαλύτερο σε όλη τη χώρα και άγνωστες πτυχές από τη ζωή του κατά κόσμον Αρσένιου Ενζεπίδη, άρχισαν να γίνονται γνωστές.

Όπως αποκαλύπτουν οι συγγενείς του από την Κόνιτσα του νομού Ιωαννίνων, η πασίγνωστη τραγουδίστρια Μαριώ, είναι εγγονή του.

Το είχε αποκαλύψει παλιότερα μάλιστα, και η ίδια, σε συνέντευξή της λέγοντας πως «είναι αλήθεια! Παππούς μου ήταν. Δεν το ήξερα καν.

Το πληροφορήθηκα όταν ήρθαν και με βρήκαν σε μια συναυλία που έκανα στα Γιάννενα κάτι εξαδέλφες μου από την Ηγουμενίτσα, οι οποίες έχουν κι εκείνες την ίδια συγγένεια με τον Παΐσιο».

«Η μανούλα μου είχε μεγάλη πίκρα. Η μητέρα της ξεψύχησε μέσα στο καΐκι που τους μετέφερε από τη Μ. Ασία στον Πειραιά για να σωθούνε και την πετάξανε στο Αιγαίο.

Έπαθε η μητέρα της επιλόχειο πυρετό και πέθανε μέσα στο καΐκι. Η μαμά μου ήταν η μεγαλύτερη, είχε δυο αδέρφια, τον θείο μου τον Νίκο και τη θεία μου την Ανατολή που είχε γεννηθεί μέσα στο καΐκι. Σκορπίστηκε όλη η οικογένεια.

Τι να σου πω; Ότι γνώρισα πριν από 8 χρόνια την ξαδέλφη μου τη Μαρία, την κόρη του θείου μου, αδελφού της μητέρας μου, μετά από 60 χρόνια στη Δράμα;

Ξέρεις πόσο στεναχωριόμουν που δεν την είχα γνωρίσει; Για μένα ήταν μια μεγάλη γιορτή όταν την αγκάλιασα. Ξαναγεννήθηκα!

Πρώτα γνώρισα τον ξάδελφό μου που είναι μοναχός στο Άγιο Όρος. Κάποιοι που με είχαν δει του είπαν πως με γνώριζαν και ήξεραν ότι έχω ξαδέλφια στον Ξηροπόταμο Δράμας.

Τους είπε πως είμαι ξαδέλφη του και τους παρακάλεσε να με βρούνε. Έτσι σμίξαμε η οικογένεια. Και να σου πω, είμαστε εγγόνια από τη μεριά της μαμάς μου του αγίου, πλέον, Παΐσιου».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία