Μαρία Τζομπανάκη: αφηγείται ιστορίες από τη γεμάτη ανατροπές ζωή της

Επέστρεψε στην τηλεόραση, ύστερα από δεκαπέντε χρόνια και η επιστροφή της έκανε κανονικό… «Σασμό».

Η Μαρία Τζομπανάκη έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, και αφηγείται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο ιστορίες από τη γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές ζωή της.

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για το πώς νιώθει που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον επίσης ηθοποιό γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, και πόσο αυτή η τηλεοπτική τους συνύπαρξη συνέβαλε στο να πει ξανά «ναι» στην τηλεόραση. Ως γνήσια και παθιασμένη Κρητικιά, μιλάει για τις βεντέτες που σημάδεψαν τη δική της οικογένεια, αλλά και για τον σασμό που κατάφερε η ίδια.

Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει νοερά στα χρόνια της ζωής της στην Κρήτη και διηγείται πώς αποφάσισε να πάει στα καλλιστεία και να βγει Μις Ελλάς, μιλάει για την απόφασή της να εγκαταλείψει τη Νομική Σχολή για το Εθνικό Θέατρο, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της, επειδή ήταν υπερβολικά όμορφη για να παίξει μεγάλους ρόλους. Ανοίγοντας το κουτάκι των δυσάρεστων αναμνήσεων, αφηγείται περιστατικά ακραίου θαυμασμού, αλλά και εκείνη τη φορά που κινδύνεψε σε ένα από τα πρώτα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Εξομολογείται την απέραντη αγάπη της για τον μοναχογιό της και μοιράζεται μαζί μας το τραγούδι που η ίδια ζήτησε να γραφτεί αποκλειστικά για εκείνον και, όπως λέει, κάθε στίχος του εκφράζει όσα νιώθει για τον Ορφέα. Τέλος, εξηγεί πώς κατάφερε να ενώσει τη Νέα Υόρκη με την Κρήτη για χάρη του άνδρα της και αποκαλύπτει τι πήρε μαζί της φεύγοντας από την Ελλάδα για να εγκατασταθεί στην Αμερική.

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι η Κρητικιά που λατρεύει όλη η Ελλάδα!

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία