Μαρία Μιχαλοπούλου: «Έπιασα δουλειά σε εταιρία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης»

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μιλώντας στην κάμερα του Alpha, αποκάλυψε πως τα συνεχόμενα χειρουργεία που κάνει στο χέρι της, την έχουν αποκλείσει αυτό το διάστημα από το μόντελινγκ.

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Έπιασα δουλειά σε εταιρία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης».

«Λόγω του ότι συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου, το οποίο απαιτεί πρώτον να είμαι με επίδεσμο για κάποιες μέρες και δεύτερον δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να του ασκώ πίεση, δεν μπορώ να ασκήσω το μόντελινγκ αυτή τη στιγμή. Επειδή όμως ήμουν και τόσους μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα όλη την ώρα μες στο σπίτι και έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση όπως και οι συγκάτοικοί μου».

Το GNTM ήταν μια καλή εμπειρία γι’αυτήν

«Το GNTM σίγουρα μού άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Όχι εσκεμμένα φυσικά καθώς μόνο καλό έκανε γιατί πήρα εμπειρία. Αν όμως κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει τόσο εύκολα εμένα γιατί ο κόσμος αυτόματα μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό».

«Στο επερχόμενο χειρουργείο, πολύ μπακαλίστικα, ο γιατρός μου έχει εξηγήσει ότι θα «δέσει» τις φλέβες μου. Σε μένα το αιμαγγείωμα δεν θα φύγει ποτέ από τον οργανισμό μου. Αργότερα θα ξαναεμφανιστεί. Απλά όσο καλύτερη δουλειά κάνουμε τώρα, τόσο πιο αργά θα εμφανιστεί». Τόνισε η Μαρία Μιχαλοπούλου στην πρωϊνή εκπομπή Happy Day του Alpha.

Η αλλαγή που θα φέρει στη ζωή της η χειρουργική επέμβαση

Η ίδια βλέπει αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι και περιμένει το καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία της.

«Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά και αυτό μπορεί να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από το φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία