Μαρία Καρρά: Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα επέλεξε να μείνει στο Μαιάμι

Η Μαρία Καρρά αποφάσισε να ζήσει πλέον εκτός Ελλάδας και να μείνει σε μια υπερπολυτελή κατοικία στο Μαϊάμι, που είχε αγοράσει ο Γιώργος Τράγκας, κατόπιν δικής της επιθυμίας.

Η 45χρονη Μαρία Καρρά, μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζήγου, προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη δυσάρεστη αλλαγή που ήρθε στη ζωή της και να βρει ξανά τα πατήματα της. Αν και η απουσία του είναι μεγάλη , σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το powergame.gr, έχοντας πολλές επιλογές για την τοποθεσία που μπορούσε να μείνει (λόγω των ακινήτων που διέθετε ο εκδότης και δημοσιογράφος), κατέληξε να ζήσει το Μαϊάμι. Κι αυτό γιατι τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία.

Με τον Γιώργο Τράγκα είχαν παντρευτεί… τρεις φορές.

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στις 30 Ιουλίου 2019 στο YouTube, «δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά. Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. «Παπάς» ο «Έλβις Πρίσλεϊ» (καθώς ήταν ένας ο οποίος είχε ντυθεί Έλβις). Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του. Όσο για το «παρανυφάκι» δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ (σ.σ. το σκυλάκι του). Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό…Άγρα της Έδεσσας (που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια, τουλάχιστον γι αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία